نکاتی برای ورزش در هوای گرم

چهارشنبه 27 ارديبهشت 1396
10:43
نکاتی برای ورزش در هوای گرم ورزشکاران برای داشتن کارایی بالا در هوای گرم باید نکات خاصی را رعایت کنند. هوای گرم ممکن است باعث گرمازدگی شود و انرژی ورزشکاران را کاهش دهد.

العالم - گوناگون

نکات زیر می‌تواند به ورزشکاران کمک کند که در هوای گرم کارایی خود را افزایش دهند:

۱- مایعات مصرف کنید:

ورزش در هوای گرم باعث افزایش دمای بدن می‌شود. بدن با عرق کردن به این فرآیند واکنش نشان می‌دهد تا دمای بدن کاهش یابد. با ورزش به صورت متوسط ۲ تا ۳ درصد از آب بدن کاهش می‌یابد. بنابراین بهتر است در هنگام ورزش هر ۲۰ دقیقه آب بنوشید. می‌توانید در استراحت بین ورزش میوه بخورید. خوردن میوه هم به تامین آب بدن کمک می‌کند. مراقب باشید که بیش از حد نیز آب ننوشید. این کار ممکن است باعث کاهش سدیم خون شود. زمانی که احساس تشنگی داشتید آب مصرف کنید.

۲- به آرامی سرعت را افزایش دهید:

بهتر است به تدریج سرعت و شدت حرکت را افزایش دهید. بهتر است صبر کنید تا بدن به دمای هوا عادت کند.

۳- در گرم‌ترین زمان روز از خانه خارج نشوید:

بهتر است در ساعات اول صبح که هوا خنک‌تر است ورزش کنید. در میانه روز که هوا گرم است ورزش نکنید. می‌توانید در روزهای گرم ورزش‌هایی همچون ایروبیک در آب انجام دهید.

۴- لباس‌های روشن بپوشید:

لباس‌های تیره گرما را به خود جذب می‌کنند. لباس‌های سبک و روشن استفاده کنید که گرما را کمتر احساس کنید.

۵- میان وعده بخورید:

میان وعده‌های آبدار همچون میوه بخورید.

۶- از شرایط خطرناک آگاهی داشته باشید:

در صورتی که شرایط زیر برای شما پیش آمد به داخل ساختمان بروید:

- احساس ضعف

- گرفتگی عضلات

- سرگیجه

- حالت تهوع

- سردرد

- ضربان قلب بیش از حد زیاد

- رنگ پریدگی

بدانید که حتی ۲۰ دقیقه ورزش کردن نیز اثرات مثبت دارد. آنچه مهم است میزان پشتکار شما در ورزش کردن است. باید به صورت مرتب و در روزهای مختلف هفته ورزش کنید هرچند که مدت زمان ورزش کم باشد.

خبرگزاری ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

یک مقام مسئول در استان خوزستان ایران: دشمن آمریکایی به مناطقی در شهرهای بهبهان و دزفول در جنوب غربی کشور حمله کرد.


صدای سه انفجار در جاسک، واقع در جنوب شرقی بندرعباس، شنیده شد.


صدای انفجارهای مهیب در شهر سیریک واقع در جنوب ایران شنیده شد.


محمدجواد لاریجانی: مدیریت کامل تنگه هرمز با ماست و در این موضوع حتی یک میلی‌متر هم نباید عقب‌نشینی کنیم.


مقاومت اسلامی عراق: عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی خیانت بزرگی است، چه زیر چتر توافق ابراهیم باشد و چه تحت هر نام دیگری.


حمله پهپادی به مقر تروریست‌های تجزیه‌طلب در «سلیمانیه» عراق


سازمان انرژی اتمی ایران: ادعای حمله به نیروگاه بوشهر صحت ندارد


ارتش اشغالگر برای کنترل بر ارتفاعات جولان اشغالی، گاو استخدام می‌کند!+فیلم


گزارش العالم از حملات متعدد رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان+ فیلم


شهادت یکی از مدیران مخابرات هرمزگان در حمله دیشب آمریکا