بشار اسد به هیات عرب چه گفت؟

چهارشنبه 27 ارديبهشت 1396
21:53
بشار اسد به هیات عرب چه گفت؟ بشار اسد رییس جمهوری سوریه با هیات شخصیت های عرب شرکت کننده در کنفرانس قومی عربی و همایش عربی بین المللی برای عدالت فلسطین دیدار کرد.

العالم سوریه 

به گزارش پایگاه شبکه خبری العالم، رییس جمهوری سوریه در این دیدار گفت که چالش های فرا روی جهان عرب نیازمند فعالیت جهت افزایش آگاهی نسبت به عربیت به عنوان هویت و چارچوب تمدنی است به گونه ای که فقط ایدئولوژی نبوده و همه را شامل شود.
وی همچنین درباره اوضاع سوریه در سایه جنگ تروریستی علیه آن، مشکلات جهان عرب که ناشی از ضعف، تفرقه، گسترش تروریسم و افراط گرایی است و پیامدهای تنش در اوضاع جهان عربی بر مساله فلسطین سخن گفت.
اسد ادامه داد که اگر فداکاری ارتش سوریه و ایمان ملت آن به وطن و وحدتش نبود، سوریه نمی توانست در برابر این جنگ ایستادگی کند، ملت سوریه با تمام اقشارش الگوی منحصر به فردی از فداکاری ارائه داده است.   
رییس جمهور سوریه در ادامه بر ضرورت تمسک به اندیشه های قومی و تقویت احساس میهنی در برابر توطئه برای تجزیه منطقه تاکید کرد. 
سپس اعضای هیات بر ضرورت حمایت از سوریه در برابر این توطئه تاکید کرده و یادآوری نمودند که حمایت از سوریه، به معنی حمایت از مساله فلسطین و تمام امت عربی است به خصوص که کشور سوریه دروازه امنیت ملی عربی است.   
آنان همچنین نسبت به پیروزی نظام و مردم سوریه در برابر تروریسم و توطئه علیه آن ابراز اطمینان نموده و گفتند که این پیروزی، تحولات راهبردی بسیار مثبتی در جهان عرب ایجاد خواهد نمود. 
206
 

0% ...

آخرین اخبار

دست کم ۲۰ نیروی حشد الشعبی در تجاوز آمریکا و عربستان به عراق شهید شدند/ شورای امنیت ملی عراق نشست اضطراری برگزار می کند


شورای امنیت ملی عراق حملات آمریکا و عربستان را بررسی می‌کند


انتقال پیکر شهید امیر سرتیپ دوم خلبان کاظمی از تهران به شیراز/ اعلام جزئیات مراسم تشییع


یمن چگونه با استراتژی «محاصره دربرابر محاصره» معادلات منطقه را تغییر داد؟


ورود پیکر مطهر شهید امیر سرتیپ دوم خلبان کاظمی به کشور تا ساعاتی دیگر


گزارش العالم از تشدید ماشین سرکوب رژیم صهیونیستی در کرانه باختری فلسطین+ فیلم


هفت نامزد دبیرکلی سازمان ملل؛ آغاز رایزنی‌ها در شورای امنیت برای تعیین جانشین گوترش


افزایش خودکشی نظامیان صهیونیست؛ دو تن دیگر خود را کشتند


انصارالله حملات آمریکا و عربستان به عراق را محکوم کرد


الحشد الشعبی: شماری از مقر این سازمان هدف حملات تروریستی آمریکا و عربستان قرار گرفت