نشست بررسی قانون اساسی سوریه در ژنو

پنج‌شنبه 28 ارديبهشت 1396
23:03
نشست بررسی قانون اساسی سوریه در ژنو فرستاده ویژه سازمان ملل متحد در امور سوریه، آغاز مذاکرات کارشناسان درباره قانون اساسی سوریه و نخستین نشست با هیئت نمایندگی دمشق را دراین باره اعلام کرد.

العالم – سوریه

به گزارش شبکه روسیه الیوم، استفان دی میستورا، فرستاده ویژه سازمان ملل متحد در امور سوریه امروز پنجشنبه با اعلام این خبر افزود: نخستین دیدار در این باره با هیات سوری برگزاری می شود.
دفتر دمیستورا در بیانیه ای آورده است: در اوایل این هفته، فرستاده ویژه سازمان ملل در امور سوریه، به همه گروهها اعلام کرد که برای بررسی مسائل قانونی و حقوقی در مذاکرات میان سوری ها، به کارگیری راهکار و مکانیزمی نیاز است.
دمیستورا پس از بررسی دیدگاهها و بحث های اولیه که آن را با سازمان ملل در میان گذاشت، خود را برای اعلام آغاز نشست کارشناسی میان نمایندگان هیات سوریه و دفتر نمایندگی درخصوص مسائل و دیدگاههای مربوط به قانون اساسی آماده کرد.
221

0% ...

آخرین اخبار

تشدید تنش‌های اسلام‌آباد-کابل؛ پاکستان از انهدام مراکز تروریستی در افغانستان خبر داد


توقیف اموال ۴۷ نفر از خائنان به وطن در خراسان شمالی


تداوم تحرکات توسعه طلبانه تل‌آویو در سوریه


اذعان رسانه صهیونیستی به خسارت سنگین حملات امروز ایران به پایگاه های آمریکایی در منطقه


اعلام آمادگی مسکو برای کمک به یافتن راه‌حل‌ دیپلماتیک در مورد جنگ علیه ایران آماده‌ایم


خبرنگار آمریکایی: پنتاگون برای توجیه هزینه‌های بی‌سابقه نظامی به دشمن نیاز دارد


رسانه‌های صهیونیستی: راهبرد نتانیاهو در مقابله با ایران کاملا شکست خورده است


شوک انرژی حاصل از جنگ علیه ایران، بزرگ ترین اقتصاد اروپا را با خطر رکود مواجه کرد


سرنگونی ۳۲۶ پهپاد اوکراینی بر فراز مواضع روسیه/ زاپاروژیا بار دیگر هدف قرار گرفت


پزشکیان: دشمن قادر نخواهد بود با تهدیدها ایران را تسلیم کند