درگیری شدید در لیبی شصت کشته به جا گذاشت

جمعه 29 ارديبهشت 1396
04:48
درگیری شدید در لیبی شصت کشته به جا گذاشت منابع لیبیایی اعلام کردند که در درگیری در پایگاهی هوایی در جنوب لیبی دست کم 60 نفر از جمله شماری از غیرنظامیان کشته شدند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل  از رویترز سخنگوی ارتش ملی لیبی درشرق این کشور اعلام کرد که نیروهای این واحد حمله روز پنجشنبه شبه نظامیان مصراته و هم پیمان با گروه های تروریستی القاعده به پایگاه براک الشاطی را خنثی کردند.

یک منبع پزشکی در پایگاه گزارش کرد که شصت جسد به دنبال این درگیری به بیمارستان منتقل شده که درمیان آنها افراد ارتش ملی لیبی و شهروندان دیده می شوند.

برخی منابع تعداد کشته های این حمله را 86 نفر گزارش کرده اند.

اسفندماه سال گذشته ارتش ملی لیبی توانست مناطق نفتی «راس لانوف» و «سدره» را در شرق کشور از شبه نظامیان مسلح مستقر در شهر مصراته باز پس گیرد.

نیروهای موسوم به «فجر لیبی» و شبه‌نظامیان مصراته اعلام کرده بودند که عملیات نظامی را برای در دست گرفتن کنترل تاسیسات و میادین نفتی واقع در بین شهر سرت و بنغازی آغاز کرده‌اند.

نیروهای ارتش لیبی همچنین از چند ماه پیش عملیات نظامی موسوم به «کرامت» را به رهبری ارتشبد خلیفه حفتر آغاز کردند که از حمایت مجلس لیبی (مستقر در شهر مصراته) برخوردار بود.

لیبی از سال 2011 و مداخله نظامی سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) که به سرنگونی حکومت معمر قذافی منجر شد، تاکنون دستخوش هرج و مرج و ناامنی است. این کشور در حال حاضر دارای دو قطب قدرت است که یکی تحت عنوان دولت وحدت ملی در طرابلس و دیگری تحت حمایت مجلس نمایندگان لیبی در شرق این کشور مستقر است.

0% ...

آخرین اخبار

ترامپ و نتانیاهو برای گسترش عملیات در لبنان توافق کردند


حملات آمریکا و اسرائیل نماد سوء استفاده از فناوری‌های پیشرفته علیه بشریت است


درخواست سازمان ملل برای از سرگیری مذاکرات تهران - واشنگتن


بلومبرگ: 4 میلیون بشکه نفت ایران به هند رسید


رسانه عربی از احتمال برقراری آتش بس در لبنان خبر داد


سازمان ملل: از تمدید آتش‌بس و ادامه مذاکرات ایران و آمریکا استقبال می‌کنیم


عراقچی: تعهد ما به ارتقای صلح و ثبات در منطقه همچنان راسخ است


سفیر ایران: تداوم آتش‌بس در گرو توقف توطئه‌ها و به رسمیت شناختن حقوق کشور است


دیدار فرمانده ارتش پاکستان با عراقچی + فیلم


نخست وزیر پاکستان وارد عربستان شد