درگیری شدید در لیبی شصت کشته به جا گذاشت

جمعه 29 ارديبهشت 1396
04:48
درگیری شدید در لیبی شصت کشته به جا گذاشت منابع لیبیایی اعلام کردند که در درگیری در پایگاهی هوایی در جنوب لیبی دست کم 60 نفر از جمله شماری از غیرنظامیان کشته شدند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل  از رویترز سخنگوی ارتش ملی لیبی درشرق این کشور اعلام کرد که نیروهای این واحد حمله روز پنجشنبه شبه نظامیان مصراته و هم پیمان با گروه های تروریستی القاعده به پایگاه براک الشاطی را خنثی کردند.

یک منبع پزشکی در پایگاه گزارش کرد که شصت جسد به دنبال این درگیری به بیمارستان منتقل شده که درمیان آنها افراد ارتش ملی لیبی و شهروندان دیده می شوند.

برخی منابع تعداد کشته های این حمله را 86 نفر گزارش کرده اند.

اسفندماه سال گذشته ارتش ملی لیبی توانست مناطق نفتی «راس لانوف» و «سدره» را در شرق کشور از شبه نظامیان مسلح مستقر در شهر مصراته باز پس گیرد.

نیروهای موسوم به «فجر لیبی» و شبه‌نظامیان مصراته اعلام کرده بودند که عملیات نظامی را برای در دست گرفتن کنترل تاسیسات و میادین نفتی واقع در بین شهر سرت و بنغازی آغاز کرده‌اند.

نیروهای ارتش لیبی همچنین از چند ماه پیش عملیات نظامی موسوم به «کرامت» را به رهبری ارتشبد خلیفه حفتر آغاز کردند که از حمایت مجلس لیبی (مستقر در شهر مصراته) برخوردار بود.

لیبی از سال 2011 و مداخله نظامی سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) که به سرنگونی حکومت معمر قذافی منجر شد، تاکنون دستخوش هرج و مرج و ناامنی است. این کشور در حال حاضر دارای دو قطب قدرت است که یکی تحت عنوان دولت وحدت ملی در طرابلس و دیگری تحت حمایت مجلس نمایندگان لیبی در شرق این کشور مستقر است.

0% ...

آخرین اخبار

پوتین: مدل توسعه‌ غرب برای چپاول جهان بود


استارمر بار دیگر به شوک اقتصادی جنگ علیه ایران اعتراف کرد


زینب دشتی، مجری تلویزیون کویت، به سه سال زندان محکوم شد+فیلم


تداوم رویکرد فشار حداکثری؛ تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران


وزیر دفاع پیشین آمریکا: جنگ علیه ایران به ویتنامی برای ترامپ تبدیل شده است


دیدار وزیر کشور ایران و وزیر داخلی فدراسیون روسیه؛ انتقاد از استاندارهای دوگانه غرب


ورود دو وزیر تندروی اسرائیلی به ایرلند ممنوع شد


مخالفت قاطع لبنانی‌ها با بیانیه سه جانبه: درخواست‌ها برای توقف مذاکرات وپایبندی به مقاومت


یک کشته و ۳ زخمی بر اثر تیراندازی در مراسم فارغ التحصیلی در آمریکا


ناوشکن‌های آمریکا با شلیک اخطار ارتش، دریای عمان را به سمت اقیانوس هند ترک کردند