واکنش وزیر خارجه بحرین به اظهارات بهرام قاسمی

دوشنبه 1 خرداد 1396
17:32
واکنش وزیر خارجه بحرین به اظهارات بهرام قاسمی وزیر خارجه بحرین به سخنان سخنگوی وزارت خارجه ایران درباره اینکه «آمریکا باید از ایران هراسی و فروش اسلحه کشتار به حامیان تروریسم دست بکشد»، در صفحه توییتر خود واکنش نشان داد.

العالم-بحرین

 وزارت خارجه بحرین به سخنان «بهرام قاسمی» سخنگوی وزارت خارجه کشورمان درباره فروش تسلیحات به اعراب توسط آمریکا واکنش نشان داد.

«خالد بن احمد آل خلیفه» وزیر خارجه بحرین در واکنش به سخنان سخنگوی وزارت خارجه ایران تحت عنوان «آمریکا باید از ایران هراسی و فروش اسلحه کشتار به حامیان تروریسم دست بکشد» در صفحه توییتر خود مدعی شد: ایران باید از تثبیت، نشر و حمایت و تغذیه فوبیا (هراس ورعب) و توزیع اسلحه و مواد منفجره در میان عوامل تروریستش دست بکشد.

این در حالی است که رژیم آل خلیفه از سال ۲۰۱۱ میلادی تاکنون صدها هزار نفر از مردم و شهروندان این کشور را که خواستار حقوق ابتدایی و اولیه خود مانند حق تعیین سرنوشت هستند را سرکوب و به شهادت رسانده است و از اواخر خرداد سال گذشته نیز با سلب تابعیت آیت الله عیسی قاسم رهبر شیعیان بحرین به ساحت عالی ترین مرجع شیعیان بحرین تعدی کرده و در روزهای اخیر نیز با برگزاری دادگاهی ظالمانه ایشان را به یک سال حبس محکوم کرد.

 

مهر

0% ...

آخرین اخبار

هشدار به بلغارستان درباره میزبانی از هواپیماهای نظامی آمریکا


انهدام آمازون در بحرین با موشک پاوه؛ پیامدهای راهبردی و ابعاد نظامی


وزارت دفاع یمن: ۶ کشتی سعودی مجبور به بازگشت از باب‌المندب شدند


مجالس بزرگداشت امام شهید عرصه شناخت هندسه فکری ایشان است


لبنان بر دو راهی شعارهای حاکمیتی و درماندگی اجرایی


تیراندازی نظامیان اشغالگر به مجاورت محل استقرار نیروهای ارتش لبنان


وقوع چند انفجار در کویت و بحرین


تأکید ریاض بر توقف درگیری نظامی برای حفظ ثبات منطقه


هشدار به ترامپ، ورود نیروی زمینی به ایران یعنی گرفتار شدن در باتلاقی بدتر از ویتنام


تفحص ۶۲ قطعهٔ دیگر از پیکر شهدای مدرسهٔ میناب؛ ماکان هنوز مفقود‌الاثر است