عناصر داعش باید یرموک را ترک کنند

سه شنبه 2 خرداد 1396
00:23
عناصر داعش باید یرموک را ترک کنند داعش به عناصر خود اعلام کرده است که باید اردوگاه یرموک دمشق را به قصد «مهاجرت به اراضی خلافت» ترک کنند.

العالم - سوریه

داعش عناصر تحت فرمان خود را مجبور به ترک اردوگاه یرموک کرده است، اما شهروندان عادی، برای ماندن و یا رفتن مخیر هستند.

گروه «اقدام برای فلسطینیان سوریه» اعلام کرده است گروه تروریستی داعش به عناصر تحت امر خود اعلام کرده است که نخستین گروه از آنها طی چند روز آینده به مناطق تحت سیطره داعش در شرق سوریه منتقل خواهند شد.

این گروه به نقل از فعالان داخل اردوگاه اعلام کرد، عناصر داعش دارایی ها و موتورسیکلت های خود را با قیمت های بسیار پایین در بازار العروبه به فروش رسانده اند.

داعش سه نقطه را به منظور ثبت نام از شهروندانی که تمایل به خروج از اردوگاه را دارند، برای ثبت نام مشخص کرده است.

202

0% ...

آخرین اخبار

عارف: مدیریت تنگه هرمز با ایران است؛ یا در میز مذاکره یا در میدان حقمان را تثبیت می‌کنیم


سخنگوی ارتش: بیش از ۴۰ نقطه نظامی راهبردی رژیم صهیونی توسط ارتش مورد هدف قرار گرفت


همکاری‌های علمی و فناورانه ایران و عراق توسعه می‌یابد


تجدید میثاق ارتش با آرمان‌های بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی


وزیرخارجه پاکستان: هدف ما نه تمدید آتش‌بس بلکه توقف جنگ است


پیام فرمانده کل قوا به مناسبت بیست و نهم فروردین ماه، خجسته زادروز ارتش جمهوری اسلامی ایران


۶ فرودگاه ایران بازگشایی شد


پاسخ عملی نیروی دریایی سپاه به بدعهدی آمریکا


گزارش خبرنگار العالم از رژه نظامی دختران ایرانی در تهران


ارتش قوی‌تر از همیشه با تهدیدهای منطقه‌ای مقابله می‌کند