امتناع مشاور امنیت ملی اسبق ترامپ از حضور در سنا

سه شنبه 2 خرداد 1396
09:11
امتناع مشاور امنیت ملی اسبق ترامپ از حضور در سنا "مایکل فلین" از حضور در نشست پرسش و پاسخ سنا بر سر موضوع ارتباط ترامپ با روسیه خودداری کرد.

العالم - آمریکا

به نقل از بی‌بی‌سی؛ "مایکل فلین" -- مشاور امنیت ملی اسبق دولت آمریکا -- از حضور در نشست پرسش و پاسخ سنا بر سر موضوع تبانی ترامپ با روسیه خودداری کرد.
شبکه خبری ای‌بی‌سی پیش از این به نقل از یک مقام نزدیک به مایکل فلین اعلام کرد وی در نظر دارد با استناد به متمم پنجم قانون اساسی آمریکا فراخوان شهادت در مورد پرونده روسیه در سنا را رد کند.
همچنین به گزارش آسوشیتد پرس، نامه‌ای که از طرف تیم حقوقی فلین نوشته شده است خاطرنشان می‌کند فشار‌های روز افزون افکار عمومی و انتصاب یک دادستان ویژه برای رسیدگی به این پرونده، فضای حقوقی خطرناکی را برای وی ایجاد کرده است.
فلین در ماه فوریه (حدود 4 ماه پیش) در پی رسانه‌ای شدن خبر اظهارات نادرست وی به مایک پنس -- معاون ترامپ -- درباره روابطش با روسیه، وادار شد استعفا کند.

0% ...

آخرین اخبار

چین و آسه‌آن، تداوم مذاکرات میان ایران و آمریکا را خواستار شدند


بقائی: سازمان همکاری شانگهای اهمیت ویژه‌ای برای ایران دارد


صنعا: اظهارات ترامپ درباره یمن، دخالت او در تداوم محاصره را ثابت می‌کند


عراقچی: شانگهای باید به صدایی رسا در دفاع از احترام به حاکمیت ملی تبدیل شود


حضور عراقچی در اجلاس وزیران امور خارجه شانگهای


پایگاه‌های آمریکا در اردن و بحرین هدف حملات پهپادی ارتش


پایان سیزدهمین دور حملات تجاوزکارانه آمریکا به ایران


فرماندهی مرکزی آمریکای متجاوز (سنتکام) مدعی شد که سیزدهمین دور تجاوزات خود علیه ایران را به پایان رسانده است.


معاون استاندار لرستان: پرتابه دشمن منطقه ای در شهر خرم آباد غرب کشور را هدف قرار داد.


آمریکا آغاز تجاوزات به ایران برای سیزدهمین شب پیاپی را اعلام کرد