«شیء ناشناس» مرزهای دو کره را به آتش کشید

سه شنبه 2 خرداد 1396
17:01
«شیء ناشناس» مرزهای دو کره را به آتش کشید ارتش کره جنوبی اعلام کرد که یک شی ء عجیب پرنده که از سمت کره شمالی آمده بود باعث ایجاد تنش در مرز کره جنوبی با کره شمالی شده است.

العالم آسیا 

به گزارش اسکای نیوز عربی به نقل از خبرگزاری یونهاب کره جنوبی، ارتش کره جنوبی 90 گلولۀ هشدار آمیز به طرف این شیء شلیک کرد. پس از این حادثه، کنترل هوایی تقویت و تحقیق درباره اینکه آیا این یک پهباد بوده که از شمال وارد مرز شده است یا چیزی دیگر، آغاز شد.
دو کره دارای مرزی هستند که بیشترین سلاح در جهان در آن مستقر می باشد. تنش میان طرفین در ماه های گذشته پس از آزمایش موشکی پیونگ یانگ افزایش یافته است.
شورای امنیت سازمان ملل متحد نیز این آزمایش را به شدت محکوم کرد و در آستانه نشست فوق العاده برای بررسی آزمایش های موشکی کره شمالی، به پیونگ یانگ وعده داد که مجازات علیه آن را تشدید خواهد نمود.   
206
 

0% ...

آخرین اخبار

تداوم نقض آتش‌بس در لبنان با حمله به یک منطقه در جنوب


انگلیس: در طرح ترامپ برای محاصره تنگه هرمز مشارکت نمی‌کنیم


گفت وگوی تلفنی وزیر خارجه مصر و ویتکاف درباره آخرین تحولات خاورمیانه


رئیس سابق سیا خواستار برکناری ترامپ از طریق متمم ۲۵ قانون اساسی شد


وزیر علوم: رهبر شهیدمان از هر مدعی آریایی‌تر بود


قالیباف: زیر بار هیچ تهدیدی نمی‌رویم


نزدیک‌شدن شناورهای نظامی به تنگه هرمز نقض آتش‌بس است


قالیباف: قطار اقتدار ایران در هیچ عرصه‌ای قابل توقف نیست


فرماندهی ندسا خطاب به آمریکا: با هر اشتباه گرفتار خواهید شد


وزیر خارجه عمان: آمریکا و ایران آتش بس را تمدید کنند