این افراد در ماه رمضان نباید روزه بگیرند

چهارشنبه 3 خرداد 1396
13:25
این افراد در ماه رمضان نباید روزه بگیرند یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: روزه‌داری برای برخی افراد و بیماران مناسب نیست و این اشخاص در ماه رمضان نباید روزه بگیرند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، سید ضیاء الدین مظهری‌ متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفت و گویی با اشاره به محدودیت روزه داری برای برخی افراد اظهار کرد: افرادی که دچار بیماری‌های خاصی هستند در ایام ماه مبارک رمضان به هیچ عنوان نباید بدون اجازه پزشک معالج خود اقدام به روزه گرفتن کنند زیرا در این صورت ضررهای‌ بسیاری به بدن آنها وارد می‌شود و بیماری‌ آنها تشدید پیدا می‌کند.

وی عنوان کرد: بیمارانی که باید داروهای خود را طبق زمانبندی‌ خاصی مصرف کنند، نباید در ماه مبارک رمضان روزه بگیرند زیرا ممکن است صدمات جبران‌ناپذیری به سلامتی جسمی آنها وارد شود.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی تأکید کرد: افرادی که دارای سابقه بیماری سنگ کلیه هستند باید مایعات به اندازه کافی مصرف کنند که در ماه مبارک رمضان عمل روزه گرفتن به دلیل آنکه‌ سطح مایعات بدن را بسیار کاهش می‌دهد برای اینگونه‌ افراد ضرر دارد.

وی تصریح کرد: افرادی که مبتلا به بیماری دیابت کنترل نشده هستند نباید بدون اجازه پزشک روزه بگیرند زیرا این کار ممکن است میزان قند خونشان‌ را به صورت ناگهانی کم و یا زیاد کند.

مظهری افزود: افرادی که بر طبق اصول و قاعده‌ای منظم در ماه مبارک رمضان تغذیه مصرف نمی‌کنند ممکن است دچار ضعف و بی‌حالی شود که توصیه می شود روزه داران وعده‌های سحری و افطار‌ی را به صورت منظم برای پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های مختلف مصرف کنند./باشگاه خبرنگاران جوان

0% ...

آخرین اخبار

حضور هیئت دیپلماتیک عمانی در تهران


تشدید تنش‌ها در کرانهٔ باختری و ناکامی آمریکا در برابر ایران


گزارش میدانی العالم از انسجام جبهه داخلی ایران


گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و عمان


تشییع دانش اموزان مینابی صحنه ای غم انگیز و تکان دهنده  


به ازای شهادت هر ایرانی، به درک واصل شدن یک آمریکایی


بیانیه حزب‌الله درباره کشتار جنایتکارانه رژیم صهیونیستی در روستای «تل» در جنوب نابلس


ذخایر موشکی و پهپادی ایران چندین برابر میزان مورد نیاز برای مقابله با آمریکاست+فیلم


دیدار وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و بلاروس در حاشیه نشست وزیران امور خارجه سازمان همکاری شانگهای


دریادار بمانی: نداجا با قدرت راه شهدا را ادامه می‌دهد