عربستان سایت الجزیره و روزنامه های قطری را فیلتر کرد

چهارشنبه 3 خرداد 1396
13:30
عربستان سایت الجزیره و روزنامه های قطری را فیلتر کرد منابع مسئول در عربستان، پایگاه شبکه الجزیره و نیز سایت های روزنامه های قطری را در پی اظهارات اخیر امیر قطر و مواضع دوحه فیلتر کردند.

العالم ـ عربستان سعودی

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، سایت الجزیره قطر چهارشنبه شب گزارش کرد: تمیم بن حمد آل ثانی امیرقطر تاکید کرد که قطر به صورت همزمان موفق شده تا هم روابط مستحکمی با آمریکا برقرار سازد و هم با ایران؛ با توجه به آنکه ایران یک قدرت منطقه ای و اسلامی است که نمی توان آن را نادیده گرفت و هیچ عقلانیتی در دشمنی با ایران وجود ندارد، بویژه که ایران یک قدرت اصلی برای حفظ ثبات در منطقه است.

وی همچنین گفت: هیچ کسی حق ندارد بخاطر آنکه اخوان المسلمین را در فهرست گروههای تروریستی قرار داده است و یا با نقش جنبش حماس و حزب الله در عرصه مقاومت مخالفت کرده است، ما را به تروریسم متهم کند. امیر قطر از مصر و امارات و نیز بحرین خواست تا در مواضع خود علیه قطر بازنگری کنند و باید سیل اتهامات مکرر را که هیچ نفع و سودی برای روابط و منافع مشترک ندارد، متوقف کنند.

تمیم بن حمد افزود:  قطر در مسائل داخلی هیچ کشوری، هرچقدر که ملت خود را از آزادی و حقوق خود محروم کند، دخالت نمی کند.

وی خاطرنشان کرد: پایگاه هوایی "العدید" قطر که هم مورد استفاده نیروهای هوایی قطر است و هم آمریکا، از دوحه در قبال طمع ورزی های برخی کشورهای همسایه خود محفاظت می‌کند.

منابع قطری بعدا اعلام کردند که امیر قطر چنین اظهاراتی نداشته و سایت شبکه الجزیره هک شده است.

210

0% ...

آخرین اخبار

فعلا برنامه‌ای برای شرکت در دور بعدی مذاکرات وجود ندارد


ایران برای احتمال آغاز مجدد جنگ آماده است


رایزنی شهباز شریف با پزشکیان در باره اوضاع منطقه


زخمی شدن 37 نظامی صهیونیست در جنوب لبنان


واکنش حزب‌الله به اتهام‌زنی حکومت جولانی


ادامه ناامنی در آمریکا؛ کشته شدن 8 نفر در تیراندازی


تجاوز جدید نظامیان صهیونیست به منطقه قنیطره در جنوب سوریه


اتحادیه آفریقا انتصاب سفیر اسرائیلی در «سومالی‌لند» را محکوم کرد


تکذیب خبرهای منتشرشده درباره دور دوم مذاکرات در اسلام‌آباد


نقض مجدد آتش‌بس در جنوب لبنان توسط رژیم صهیونیستی