ارتباط فقر با بلوغ زودرس در کودکان

چهارشنبه 3 خرداد 1396
17:58
ارتباط فقر با بلوغ زودرس در کودکان متخصصان استرالیایی معتقدند کودکانی که در فقر زندگی می‌کنند بیشتر احتمال دارد دچار بلوغ زودرس شوند.

العالم-آسیا

متخصصان استرالیایی در این بررسی مشاهده کردند پسرانی که در خانواده‌های فقیر رشد می‌کنند چهار برابر بیشتر احتمال دارد در سن ۱۰ یا ۱۱ سالگی بلوغ زودرس را تجربه کنند در حالی که این احتمال در دختران دو برابر است.

در این بررسی محققان از والدین ۳۷۰۰ کودک در مورد وضعیت بلوغ فرزندانشان و زمان ظاهر شدن علائم آن پرسش کردند و مشخص شد که ۱۹ و ۲۱ درصد تمامی پسران و دختران در سن ۱۰ یا ۱۱ سالگی علائم بلوغ در آنان ظاهر شده اما پسران خانواده‌های فقیر ۴.۲ درصد بیشتر از پسران خانواده‌های مرفه در معرض بلوغ زودرس بوده‌اند.

در این مطالعه نسبت به رشد کودکان در مناطقی با وضعیت اقتصادی – اجتماعی پایین ابراز نگرانی شده زیرا بلوغ زودرس آنان را با مشکلات جدی در آینده روبه‌رو می‌کند.

به گزارش شینهوا، به گفته متخصصان بلوغ زودرس نه تنها با مشکلات احساسی، رفتاری و اجتماعی در دوران نوجوانی همراه است بلکه خطرات متعددی را همچون چاقی، دیابت و بیماری‌های قلبی و عروقی را در آینده متوجه آنان می سازد.

 

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: با هر جنایت ایرانیان را در دفاع از میهنشان منسجم‌تر می‌کنید


اربعین حسینی، جلوه‌ای از وحدت جهان اسلام در خاک عراق + ویدئو


اربعین حسینی در ایران: تجدید پیمانِ استقامت و مقاومت


سرلشکر عبداللهی: روی تابوت و تجهیزات جدید آمریکایی می‌ایستیم


یورش آرش‌های ارتش به مراکز و پایگاه‌ آمریکا در بحرین


مجتمع پزشکی الشفاء درباره فروپاشی نظام سلامت در غزه هشدار داد


چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی، جنایات جنگی، جنایت علیه بشریت و تجاوز، یعنی ایالات متحده و اسرائیل، خودداری می‌کنید؟


تسهیل تجارت و ترانزیت؛ توافق جدید گمرکات ایران و جمهوری آذربایجان


تأکید بر پایبندی به حقوق بین‌الملل و امنیت منطقه


امیر سرتیپ نعمتی: محکم برای تأمین امنیت ایران ایستاده‌ایم