تصاویر؛ تظاهرات مردم عراق علیه رژیم بحرین

چهارشنبه 3 خرداد 1396
18:44
تصاویر؛ تظاهرات مردم عراق علیه رژیم بحرین مردم عراق در اعتراض به هتک حرمت مرجع عالیقدر شیعیان بحرین، در بغداد تظاهرات کردند.

العالم - بحرین

مردم عراق در اعتراض به جنایات مزدوران آل خلیفه در یورش به منزل شیخ عیسی قاسم، مرجع عالیقدر شیعیان بحرین  و هشدار درمورد هرگونه اقدام نابخردانه ای در این باره، در بغداد پایتخت این کشور تظاهرات کردند.

به گزارش خبرنگار شبکه العالم از بحرین، عناصر آل خلیفه  روز (سه شنبه) برای بازداشت آیت الله شیخ عیسی قاسم، به اطراف منزل او واقع در منطقۀ الدراز حمله کردند، اما با توجه به دستور اکید علما برای جلوگیری از رسیدنِ دستِ نظامیان آل خلیفه به شیخ عیسی، مردمِ بحرین با دست های خالی اطراف خانۀ او تحصن کردند.

نظامیان آل خلیفه با تحصن کنندگان درگیر شدند که این درگیری به زخمی شدن شماری از عناصر آل خلیفه و زخمی و شهادت تعدادی از تحصن کنندگان منجر شد.

این در حالی است که تا این لحظه از سرنوشت آیت الله شیخ قاسم و بیش از 300 نفر از بازداشت شدگان حمله دیروز، خبری در دست نیست.

همچنان اخبار ضد و نقیضی درباره تعداد شهدا (شش یا هفت شهید) وجود دارد.

221

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: تبادل پیام ها میان ایران و آمریکا از طریق پاکستان ادامه دارد/ امکان مذاکره در خصوص نوع و سطح غنی‌سازی وجود دارد


قدردانی پزشکیان از تلاش‌های بی‌وقفه کارکنان و مسئولان حوزه نفت و انرژی‌


وزارت اطلاعات: سرکرده ‌یک گروهک تروریستی تجزیه‌طلب بازداشت شد


هشدار فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا به آمریکا


فشار قضایی بر وزیر صهیونیست شدت گرفت؛ درخواست از شاباک برای ارائه اسناد جدید


دومین کشتی ایران از تنگه هرمز گذشت و در حال حرکت به سمت بندر امام خمینی است


هلاکت سرکرده‌ گروهک تروریستی تجزیه‌ خوزستان/ 11 نفر دستگیر شدند


پزشکیان: اورژانس از ارکان کلیدی مدیریت بحران است


حضور کشتی‌گیران ایران در مسابقات بین‌المللی ترکیه


مسکو: آژانس هیچ مدرکی از انحراف فعالیت هسته‌ای ایران ندارد/مذاکرات واشنگتن-تهران ضروری است