اذعان نخستین کشور اروپایی به حضور نیروهای خود در سوریه

جمعه 5 خرداد 1396
15:00
اذعان نخستین کشور اروپایی به حضور نیروهای خود در سوریه وزیر دفاع کابینه جدید فرانسه با اذعان به حضور نیروهای ویژه فرانسه در سوریه، مدعی شد که این نیروها به جنگ میدانی با داعش کمک می کنند.

العالمسوریه
"سیلوی گولارد" در گفتگو با رادیو اروپا 1 در این باره گفت: ما نیروهای ویژه در سوریه داریم که به دقت در حال انجام عملیات خاصی هستند.
خانم گولارد افزود: فرانسه در چارچوب ائتلاف بین المللی مبارزه با داعش به تلاش در این زمینه می پردازد و هواپیماهای ما علیه داعش اقدام به عملیات می کنند. اما همگان از جمله فرانسه و آمریکا باید از طریق مشارکت فعال در جنگ با داعش، حضورشان را تقویت کنند.
موضع اخیر گولار، اولین اظهار نظر در نوع خود به شمار می آید، به طوری که با وجود گزارشهای منتشر شده در رسانه ها درباره حضور نیروهای فرانسوی در سوریه، تاکنون هیچ کدام از مقامات پاریس به این موضوع اعتراف نکرده بودند.
216
 

0% ...

آخرین اخبار

آتش‌بس باید به توقف کشتار و تخریب در لبنان منجر شود


شلیک موشک از لبنان، مراسم «مرون» در اسرائیل را لغو کرد


آکسیوس: ایران طرح جدیدی ارائه کرده است


استقبال طرف سعودی از زائران ایرانی در بدو ورود به عربستان+فیلم


عراقچی: همسایگان اولویت ما هستند


دستور کار عراقچی در مذاکرات با مقامات روسیه/ گزارشی از رایزنی ها در پاکستان و عمان


معاون رئیس‌جمهور ایران: به هراقدام جنگی پاسخی چهار برابری خواهیم داد


قالیباف: هنوز همه کارت‌های ایران بازی نشده است


سردار قاآنی: جبهه مقاومت قوی‌تر و منسجم‌تر از هر روز دیگری است


تأکید رهبر جریان حکمت ملی عراق بر ضرورت توقف دائمی جنگ علیه ایران