نیروهای بسیج عراق چند روستای دیگر را از داعش پاکسازی کردند

جمعه 5 خرداد 1396
22:14
نیروهای بسیج عراق چند روستای دیگر را از داعش پاکسازی کردند نیروهای الحشد الشعبی روز جمعه از تسلط بر چهار روستا و مسیر سنجار– البعاج در غرب قیروان (غرب موصل) خبر دادند.

العالم ـ عراق

ستاد تبلیغات بسیج عراق با صدور بیانیه ای اعلام کرد: نیروهای ویژه سپاه  بدر با مشارکت لشکرامام علی ع توانست مسیر جنگی  سنجار- بعاج را به کنترل خود در آورد.
این بیانیه می افزاید: پس از آزادسازی منطقه کوجو، پایگاه اصلی داعش در غرب قیروان، روستاهای بیسکی، الحاتمیه، قابوسیه و رمبوس غربی پس از درگیری های شدید با تروریست های محاصره شده داعش در داخل آن به بسیج درآمد.

همچنین، نیروهای لشکر 2 بسیج، روستای رنبوسی در شمال بخش البعاج را محاصره کرد و یک خوردوی بمب گذاری شده دشمن در اطراف این روستا را منفجر کردند.

ازسوی دیگرستاد تبلیغات جنگ عراق نیز اعلام کرد: جنگنده های ارتش برای حمایت از نیروهای بسیج، مواضع داعش را بمباران و 4 خودوی آن را که دو عدد از آن ها بمب گذاری شده بود، منهدم کردند.

جنگنده های ارتش، همچنبن، 3 خودروی حامل عناصر داعش در شمال البعاج را منهدم کرد.
صبح روز جمعه نیز دومین روز عملیات دوم محمد رسول الله به سوی بخش البعاج غرب موصل آغاز شد. "هادی العامری" دبیر کل سازمان بدر نیز روز سه شنبه از آزادی منطقه قیروان در نینوا در عملیاتی سری و سریع خبر داد.
217

0% ...

آخرین اخبار

اخطار قرارگاه خاتم الانبیا به آمریکا درمورد حمله به زیرساخت های انرژی کشورمان


لوکاشنکو: حمله کنندگان به ایران به هیچ کدام از اهداف خود نرسیدند


تقدیر گردان‌های القسام از حملات ایران به اراضی اشغالی در روز جهانی قدس


آئین روز جهانی قدس در دانمارک برگزار شد


روز جهانی قدس در نیویورک و طنین فریاد حمایت از ایران و فلسطین


اعلام زمان مراسم تشییع شهید امیر سرلشکر خلبان عزیز نصیرزاده


اصابت حمله موشكي ايران به ٥ هواپيماي سوخت رسان امريكا در عربستان


موج ۴۸ عملیات وعده صادق ۴ با رمز مبارک یا قمربنی هاشم (ع)


جلالی: زمان نقش‌آفرینی بریکس و شانگهای در توقف تجاوز به ایران فرارسیده است


سخنگوی قرارگاه خاتم الانبیا(ص): در هر نقطه‌ای از منطقه باشید زیر آتش و آوار دفن خواهید شد