یافته جالب پژوهشگران؛

خیار و گوجه فرنگی آلزایمر می آورند!

شنبه 6 خرداد 1396
10:26
خیار و گوجه فرنگی آلزایمر می آورند! محققان عنوان می کنند گوجه فرنگی و خیار حاوی پروتئینی هستند که منجر به ابتلا به آلزایمر می شود.

العالم - گوناگون

دکتر استیون گاندری، محقق از دانشگاه کالیفرنیا، بین زوال حافظه و پروتئین «لکتین» ارتباطی یافته است. لکتین در خیار، گوجه فرنگی، غلات کامل، سویا، دانه ها، فلفل، جوانه غلات، سیب زمینی و برخی محصولات لبنی یافت می شود.

به گفته محققان، لکتین برای روده مضر است و می تواند موجب بروز مشکلاتی همچون زوال حافظه شود.

محققان تاثیر لکتین را بر روی انواع گروه خونی آزمایش کردند و دریافتند این پروتئین می تواند نقش مهمی در اختلالات مغزی داشته باشد.

به گفته محققان، این پروتئین بر روی افراد به شکلی متفاوت تاثیر می گذارد و آسیب ناشی از آن به ژنتیک هر فرد بستگی دارد.

محققان دریافتند بین گروه خونی فرد و این پروتئین ارتباط وجود دارد و امکان اجتناب از لکتین میسر نیست چراکه برای برخی افراد خوب و برای برخی دیگر مضر است.

محققان عنوان می کنند لکتین می تواند موجب تغییر بدن، سیستم ایمنی و میزان خون شود. می تواند گیرنده های انسولین را متوقف کند که به مرور زمان بر عروق خونی و حتی بر مغز تاثیر می گذارد.

شباهت لکتین به سایر پروتئین ها در بدن موجب حمله سیستم ایمنی می شود که در نهایت منجر به واکنش های التهابی در بدن و مشکلاتی در دستگاه گوارش، مغز، اعصاب و بیماری های خودایمنی می شود.

منبع:مهر

0% ...

آخرین اخبار

تشدید فشارها در زندان عوفر؛ نصب دوربین در اتاق ملاقات و تشدید اقدامات تحقیرآمیز


ادعای تلگراف: ترامپ به‌دنبال امضای تفاهم با ایران پیش از نشست گروه هفت است


عقلانیت تصمیم‌گیری در تهران و مذاکره از موضع اقتدار


مخالفت جنبش امل با طرح آمریکایی «مناطق آزمایشی» در لبنان


یدیعوت آحارانوت: جنگ با ایران موجب بطلان 4 پیش‌فرض «اسرائیل» شد


شمار شهدای غزه به ۷۲۹۹۳ نفر رسید


سخنگوی وزارت خارجه: تفاهم نامه اسلام آباد بر خاتمه جنگ تمرکز دارد/ احتمال امضای تفاهم نامه در روزهای آتی


ارتش رژیم صهیونیستی لبنان را به حملات جدید تهدید کرد


سازمان عملیات تجارت دریایی انگلیس: یک نفتکش در شرق عمان هدف قرارگرفت


غریب‌آبادی با سفیران چین و روسیه دیدار کرد/بررسی آخرین تحولات تفاهم ایران و آمریکا