شبها تله کابین توچال ،در ایام ماه مبارک رمضان

شنبه 6 خرداد 1396
10:49
شبها تله کابین توچال ،در ایام ماه مبارک رمضان با تصمیم مدیریت مجموعه تفریحی ورزشی توچال ، خط یک تله ­­کابین در شبهای ماه رمضان میزبان میهمانان خواهد بود.

با دستور سید محمدرضا پرهیزکار مدیرعامل این شرکت ، خط شبانه تله­ کابین در ایام ماه مبارک رمضان به بهره ­برداری می­رسد.

بنابراین گزارش پرهیزکار با اشاره به تمهیدات لازم برای پذیرایی از هموطنان در این ایام گفت :

با برنامه­ ریزی­های انجام شده و با عنایت به اتمام پروژه روشنایی خط یک تله­ کابین که برای اولین بار در تاریخ احداث این مجموعه ، به بهره­ برداری می­ رسد ، کلیه مراجعین و علاقه­ مندان می­توانند لذت تله ­کابین سواری در شب را بر فراز بام تهران در این ایام تجربه کنند.

وی افزود : بر همین اساس علاقه ­مندان می­توانند از روز شنبه 6 خرداد ماه مصادف با 1 رمضان الکریم از ساعت 18:00 لغایت 24:00 با مراجعه به ایستگاه اول (بام تهران) از تله­ کابین تا ایستگاه دوم استفاده کنند و در کنار حال و هوای معنوی ماه مبارک رمضان ، آرامشی بی­ نظیر را در این ایام تجربه کنند.

مدیرعامل شرکت تله کابین توچال با تاکید بر ارایه خدمات جدید در این مجموعه خاطرنشان کرد :

در کنار خط شبانه تله ­کابین ، سورتمه توچال به عنوان مهیج ترین سورتمه کشور همه روزه از ساعت 18 لغایت 2 بامداد و همچنین تله ­سی­ یژ چشمه از ساعت 18 لغایت 2 بامداد میزبان خانواده­ ها ، ورزشکاران و علاقه­ مندان به طبیعت خواهد بود.

ایشان درخصوص بهره ­برداری خطوط تله ­کابین و دیگر امکانات مجموعه تصریح کردند :

خطوط تله ­کابین توچال در ایام ماه مبارک رمضان در روزهای شنبه تا چهارشنبه (صبح ها)تعطیل خواهند بود و گفتنی است برای تسهیل در برنامه­ ریزی خانواده­ ها و مراجعین ساعات و روزهای کار مجموعه تفریحی ورزشی توچال طبق جدول زیر خواهد بود :

 

شبهای رمضان در تله کابین توچال

 

 

 

0% ...

آخرین اخبار

انصارالله یمن: حقوق‌مان را با «قدرت» می‌گیریم


سپاه: اعتراف رسانه‌های خارجی به شکست ترامپ حاصل مجاهدت رسانه‌های انقلابی است


پزشکیان: جامعه را نمی‌توان با امر و نهی اداره کرد/ در روابط با همسایگان گام های مؤثری برداشته ایم


عراقچی خطاب به همسایگان: زمان اتکا به خود و برادری واقعی فرا رسیده است


بیانیه مهم مقاومت اسلامی عراق درباره پاسخ به آمریکا و عربستان


کارمند آمریکایی به خاطر سر دادن شعار «فلسطین آزاد» بیکار شد


بیانیه نیروهای مسلح یمن در پاسخ به تجاوزات آل سعود/ تاکید بر اجرای معادلات «محاصره در برابر محاصره» و «هدف قرار دادن تجمع نیروهای متخاصم سعودی»


کارشناس نظامی یمنی: عملیات یمن، طرح گسترده عربستان را خنثی کرد +فیلم


بقائی: پیش از آنکه کسی بتواند ادعای غنائم جنگی کند، ابتدا باید در جنگ پیروز شده باشد


بن حبتور: رویکرد تهاجمی حکومت عربستان علیه همه مردم یمن است


پربیننده ترین خبرها

ثبت تردد ۵.۸ میلیون زائر حسینی از مرزهای اربعینی در سفرهای رفت و برگشت


شنیده شدن صدای 2 انفجار در پایتخت افغانستان


ترامپ با بن‌سلمان درباره ایران گفت‌وگو می‌کند


واردات نفت آمریکا از عربستان صفر شد


مجروح شدن 51 فلسطینی در یورش نظامی اسرائیل به اردوگاه قلندیا


دستور ترامپ برای تحقیق درباره چگونگی افشای کمبود تسلیحات


ادعای ترامپ: جنگ بزودی پایان می‌یابد/تامین برخی مهمات «محدودتر» شده است


منابع یمنی از وقوع چندین انفجار شدید در پایگاه‌های نیروهای مزدور عربستان در حضرموت واقع در شرق یمن بر اثر حمله پهپادی خبر دادند.


هادی العامری دبیرکل سازمان بدر عراق خواستار تعویق هرگونه پاسخ مقاومت اسلامی به تجاوز آمریکایی-سعودی شد و گفت: ما از طریق مجاری دیپلماتیک پیگیر حقوق شهدا و مجروحان خواهیم بود.


وال استریت ژورنال با استناد به ارزیابی‌های اطلاعاتی آمریکا: روسیه ممکن است برای آزمایش ناتو به یک کشور متحد ما حمله کند.


شمار کشته‌های حمله به نیروهای مورد حمایت عربستان در یمن به ۵۸ نفر رسید