افسر آلمانی برای پناهندگان سوری دردسرساز شد!

يکشنبه 7 خرداد 1396
13:44
افسر آلمانی برای پناهندگان سوری دردسرساز شد! دفتر فدرال مهاجرت و پناهندگان آلمان تصمیم گرفت تا مصوبات مربوط به رسیدگی به درخواست پناهندگی آوارگان سوری را به شدت بازبینی کند.

العالم - آلمان

مجله اشپیگل نوشت: این تصمیم بعد از رسوایی فرانکو البریخت افسر آلمانی افراطی گرفته شد که مدعی شده بود یک آواره سوری است اما او یک راستگرای افراطی و مظنون به ارتباط با تروریسم است.

داستان از این قرار است که این افسر آلمانی پس از آنکه خود را یک آواره سوری جا زد، توانست از این طریق بخشی از پول و امکانات اختصاص یافته برای آوارگان را بدست آورد.

دفتر فدرال مهاجرت و پناهندگان آلمان از کارمندان خود خواسته است از هر 20 درخواست پناهندگی یک درخواست را برای بررسی بیرون بکشند. این درحالی است که قبلا معیار بررسی بیرون کشیدن یک درخواست از هر 100 درخواست پناهندگی بود.

رسانه های آلمان از دفتر فدرال مهاجرت و پناهندگان آلمان به شدت انتقاد کرده اند زیرا فرانکو البریخت توانسته است این دفتر را فریب داده و خود را آواره جا بزند؛ با وجود اینکه اصلا زبان عربی نمی داند و هرگز به سوریه سفری نداشته است.

6

0% ...

آخرین اخبار

منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


بقائی: با هر جنایت ایرانیان را در دفاع از میهنشان منسجم‌تر می‌کنید


اربعین حسینی، جلوه‌ای از وحدت جهان اسلام در خاک عراق + ویدئو


اربعین حسینی در ایران: تجدید پیمانِ استقامت و مقاومت


سرلشکر عبداللهی: روی تابوت و تجهیزات جدید آمریکایی می‌ایستیم


یورش آرش‌های ارتش به مراکز و پایگاه‌ آمریکا در بحرین