مقامات آمریکایی:

سپاه از جنوب سوریه برود هر که می‌خواهد بماند

دوشنبه 8 خرداد 1396
10:30
سپاه از جنوب سوریه برود هر که می‌خواهد بماند طبق ادعای رسانه سعودی یک مقام غربی تاکید کرد آمریکا به روسیه اعلام کرده است ایفای نقش این کشور را در جنوب سوریه، در برابر خروج نیروهای سپاه پاسداران از این منطقه می پذیرد.

العالم - سوریه - ایران

به گزارش شبکه تلویزیونی الحدث، مقامات آمریکایی و روس گفتگوهای دیپلماتیک و نظامی خود در امان را برای ایجاد منطقه امن در جنوب سوریه از سر می گیرند.

یک مقام غربی تاکید کرد مقامات روس که در زمان حمله هوایی آمریکا به شبه نظامیان ایرانی نزدیک گذرگاه التنف، در حال مذاکره با همتایان آمریکایی شان درباره ایجاد منطقه امن در جنوب سوریه بودند، با وجود این حمله هوایی، از مذاکرات خارج نشدند.

گفتگوهای آینده روسیه و آمریکا درباره مساحت منطقه امن، تشکیل شورای محلی، استقرار ناظران و کمک رسانی انسانی به این منطقه خواهد بود.

به گفته این مقام غربی، واشنگتن هر نوع حضور شبه نظامیان ایرانی را در منطقه بین القنیطره، درعا، السویداء و گذرگاه التنف رد می کند. آمریکا ممکن است حضور نمادین دولت سوریه در گذرگاه النصیب در مرز با اردن را بپذیرد.

وی خاطر نشان کرد: واشنگتن به مسکو اعلام کرد ایفای نقش روسیه را در سوریه در برابر خروج سپاه پاسداران، می پذیرد. همه این تحرکات آمریکا با هدف نفوذ در هلال ایرانی در منطقه و جلوگیری از برقراری ارتباط زمینی بین ایران، عراق، سوریه و شبه نظامیان حزب الله و ایجاد گذرگاه زمینی برای تهران به طرف دریای مدیترانه صورت می گیرد.

خبرگزاری صدا و سیما

0% ...

آخرین اخبار

رایزنی دبیرکل سازمان ملل با وزیرخارجه پاکستان درباره مذاکرات اسلام‌آباد


دعوت ایران از رئیس شورای اروپا برای به رسمیت شناختن واقعیت‌های جنگ تحمیلی


محکومیت حملات رژیم اسرائیل به لبنان از سوی ۱۸ کشور عمدتاً اروپایی


گوترش: هیچ راه حل نظامی برای بحران خاورمیانه وجود ندارد


پاسخ قاطع ایران به ادعاهای بی‌اساس امارات در آیمو


نمایندگی ایران در وین: ادعای تمایل تهران به سلاح هسته‌ای «دروغ بزرگ» است


پاپ لئو به دنبال انتقاد ترامپ درباره لغزش دموکراسی‌ها هشدار داد


هشدار صندوق بین المللی پول درباره رکود اقتصادی در جهان


تقدیم مدال طلای قهرمانی تکواندو نوجوانان جهان به شهدای مدرسه میناب


اذعان رژیم صهیونیستی به زخمی شدن ۱۰ نظامی در بنت جبیل