"اسرائیل" برای جنگ با حزب الله،شهرِ لبنانی می‌سازد

سه شنبه 9 خرداد 1396
09:18
ارتش رژیم صهیونیستی برای تمرینِ جنگ با حزب الله، شهری مشابه شهرهای لبنانی می سازد.

العالم لبنان

ارتش رژیم صهیونیستی با انتشار بیانیه ای اعلام کرد که در چارچوب برنامه ای چند ساله، تغییراتی مهم در سازوکار تمرین نیروها ایجاد خواهد کرد که یکی از آن ها ایجاد مرکز آموزش های مدرن در شمال فلسطین اشغالی است.

بر پایۀ این بیانیه، این مرکز آموزشی "سنیر" نام دارد و مراحلِ اولیۀ احداث آن، کلید خورد. هدف از احداث این منطقه، ایجاد شهرکی مشابه روستای بزرگی در لبنان است که به گمان رژیم صهیونیستی، رهبران حزب الله در آن هستند و سازمان های نظارتی وابسته به این حزب در آن زندگی می کنند و در آن علاوه بر خانه های مسکونی و مساجد، ساختمان هایی وجود دارند که موشک های حزب الله از آن ها شلیک می شوند.

هدفِ ارتش رژیم صهیونیستی از احداث این شهرک، آموزش عملی نیروهای خود برای آمادگی جهت هرگونه جنگ با حزب الله اعلام شده است. تفاوت این شهرک با اماکنِ دیگرِ تمرین نظامیان رژیم صهیونیستی آن است که این نظامیان، قادر خواهند بود در تمرینات، خودروها را وارد شهر کنند و از گلوله های جنگی برای تمرین تیراندازی استفاده کنند.

به نوشتۀ وبگاه "i24news" منابع نظامی صهیونیستی، هزینۀ اجرای برنامۀ آموزش های چند ساله را 400 میلیون دلار ارزیابی کردند.

یکی از افسران شرکت کننده در مراسم کلنگ زنی این طرح گفت: انتظار می رود که تمرین های نظامی در این مرکز، از سال آینده آغاز شود.

رژیم صهیونیستی برای جلوگیری از تکرار شکست های متوالی خود در برابر حزب الله لبنان، طی دو سال گذشته بیش از 40 مرکز آموزشی کوچک ایجاد کرده است تا نظامیان خود را برای جنگ در مناطق مسکونی و داخل تونل ها آموزش دهد.

205

0% ...

آخرین اخبار

مقاومت اسطوره ای اهالی «فرون» علیرغم وحشی گری دشمن صهیونیست + فیلم


خلیل الحیه: ثبات مردم فلسطین کلید امنیت و ثبات منطقه است


ایران وطن ماست پرچم کفن ماست


نماهنگ ایران سرو بلند ( چون سرو بلند در باد میمانیم )....


ناصر کنعانی سفیر جمهوری اسلامی ایران در الجزایر: چند سؤال از افکار عمومی جهان


کارشناس مسائل ایران : حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران با پاسخی متناسب پاسخ داده خواهد شد+ فیلم


لیبرمن: باید با هرگونه توافق هسته‌ای آمریکا و عربستان قاطعانه مخالفت کرد


آژیرهای خطر در بحرین به صدا در آمد


خسارت سنگین به دشمن متجاوز در پایگاه‌های ملک فیصل و پرنس حسن اردن


پیام های مهم انتخاب «خلیل الحیه» به ریاست دفتر سیاسی حماس