انتقاد کلینتون از حملات سایبری روسیه

پنج‌شنبه 11 خرداد 1396
07:51
انتقاد کلینتون از حملات سایبری روسیه نامزد دموکرات انتخابات ریاست جمهوری پیشین آمریکا مدعی شد روس‌ها احتمالا در حملات اینترنتی با آمریکایی‌ها، حتی تیم ترامپ، هماهنگ بوده اند.

العالم - آمریکا
 

به نقل از خبرگزاری فرانسه، هیلاری کلینتون، --نامزد دموکرات شکست خورده انتخابات ریاست جمهوری آمریکا -- روز چهارشنبه در تفسیری از شکست خود در برابر دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، تبانی روس ها و آمریکایی ها را علیه خود محکوم کرد.
کلینتون مدعی شد روس ها احتمالا در حملات اینترنتی با آمریکایی ها، حتی تیم رئیس جمهور جمهوری خواه، هماهنگ بوده اند.
وی با اشاره به اطلاعات دروغی که در اینترنت و توییتر منتشر شده بود، در یک کنفرانس فناوری در کالیفرنیا اعلام کرد: «به عقیده من روس ها بدون کمک آمریکایی ها نمی دانستند چگونه این اطلاعات را انتقال بدهند.»
کلینتون در پاسخ به این پرسش که چه کسی روس ها را راهنمایی می کرد، گفت: ما درباره تماس های میان مقامات تیم مبارزاتی ترامپ و نزدیکان وی با روس ها پیش، حین و بعد از انتخابات، بیش از پیش اطلاعات به دست آورده ایم.»

0% ...

آخرین اخبار

گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و موریتانی


فناوری بومی ایران، برتر از هر سامانه وارداتی در منطقه است


بازگشت ۳ میلیون و ۱۷ هزار زائر اربعین به کشور


خود فروخته‌ها چطور با موساد همکاری می‌کردند؟


وزیر خارجه ترکیه: توافق ۶۰ روزه درباره تنگه هرمز در حال بررسی است


نیروهای مسلح یمن از حمله موشکی و پهپادی به مواضع وابسته به عربستان خبر دادند


تشکیل انجمن مشترک بازرگانان ایران و عراق در آینده نزدیک


بیانیه مشترک ۸ کشور عربی و اسلامی: تجاوزات اسرائیل آتش‌بس غزه را تضعیف می‌کند


صعود چشمگیر هانیه رستمیان در رنکینگ جهانی تپانچه


رکوردشکنی تازه بانوی دونده ایران در جام بلاروس