کمک داور "گل معروف مارادونا به انگلیس" درگذشت

جمعه 12 خرداد 1396
11:39
کمک داور کمک داوری که خطای هند فاحش مارادونا مقابل انگلیس در جام جهانی 1986 را ندیده بود، درگشت.

العالم ـ گوناگون
بوگدان دوچف کمک داور بلغاری که در رقابت های جام جهانی 1986، در جریان دیدار آرژانتین- انگلیس ، خطای هند مارادونا را ندید و باعث ثبت گل معروف به " دست خدا" شد، در سن 80 سالگی درگذشت.

دوچف قبل از روی آوردن به داوری دوبار پیراهن تیم ملی کشورش را بر تن کرده بود.او یکی از بهترین داوران بلغارستان بود که در سال 1983 بازی رفت فینال جام یوفا بین بنفیکا و اندرلخت را سوت زد.

اما اتفاقی که در بازی  آرژانتین- انگلیس در یک چهارم نهایی جام جهانی 1986 رقم خورد ،تا پایان عمر با او بود. در آن بازی مارادونا توپ را با دست از بالای سر پیتر شیلتون دروازه بان انگلیس وارد دروازه کرد. اعتراض انگلیسی ها به این هند فاحش به جایی نرسید و آرژانتین 2-1 پیروز میدان شد.

علی بن ناصر داور تونسی آن دیدار، سال 2015 در سفر مارادونا به تونس با او دیدار کرد.اما دوچف هرگز حاضر نشد با مارادونا ملاقات کند و گفت: دیگو مارادونا زندگی مرا نابود کرد.او فوتبالیستی درخشان، اما انسان کوچکی است. 

باشگاه خبرنگاران جوان

0% ...

آخرین اخبار

کابوس اسرائیل: احتمال ورود زمینی حزب‌الله لبنان به الجلیل


پزشکیان در تماس تلفنی پوتین:  مسیر ما دفاع مقتدرانه از تمامیت ارضی و صلح پایدار است 


موشک‌های سوخت جامد و مایع نسل جدید سپاه در موج بیست‌‌وسوم وعده صادق4


سردار شکارچی: کاری می‌کنیم آمریکا هوس تجاوز به کشور دیگری نکند


آیت‌الله آملی لاریجانی: رهبر شهید انقلاب، نماد معنویت و استقامت بود


حمله موشکی نیروی‌دریایی‌ارتش به ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن


واکنش پزشکیان به رفتارهای فریبکارانه نتانیاهو


لاریجانی: آن‌ها باد می‌کارند و طوفان درو خواهند کرد


آغار موج بیست و سوم عملیات وعده صادق ۴ با عملیات ترکیبی


هشدار نیروهای مسلح ایران به مسئولان اقلیم کردستان