توافق مصری- سعودی برای تغییر سیاست قطر درقبال ایران

يکشنبه 14 خرداد 1396
10:08
توافق مصری- سعودی برای تغییر سیاست قطر درقبال ایران عربستان سعودی و مصر توافق کرده‌اند که قطر بایستی برای مرتفع ساختن تنش‌های خود با کشورهای عربی حوزه حلیج‌فارس، بایستی مواضع و سیاست‌های خود درقبال ایران را تغییر دهد.

العالم ـ عربستان سعودی
یک منبع مصری به روزنامه سعودی «الحیات» گفت، «عادل الجبیر» و «سامح شکری» وزیران خارجه سعودی و مصر، امروز- یکشنبه- در حاشیه نشست‌های کمیته رایزنی دوجانبه، درباره بحرانی، که ناشی از اظهارات «شیخ تمیم بن‌حمد» امیر قطر و تلاش وی برای شانه خالی کردن از بیانیه ریاض است، تبادل نظر خواهند کرد.

این منبع تصریح کرد، بیانیه ریاض تمامی امضا کنندگان آن و از جمله قطر را ملزم می‌کند که حامیان گروه‌های تروریستی را تحت تعقیب و محاکمه قرار دهند.

وی خاطرنشان کرد، وزیران خارجه سعودی و مصر درباره تلاش‌های میانجیگرانه‌ای که برخی طرف‌های برای حل این بحران صورت می‌دهند، رایزنی خواهند کرد.

این منبع تصریح کرد، عربستان سعودی و مصر توافق کرده‌اند که موافقت قطر با ضرورت تغییر سیاست‌‌ها و مواضع خود درقبال ایران، پایان دادن به حمایت مادی و معنوی از گروه‌های درج شده در فهرست تروریست‌ها و نیز استقبال از سران اخوان‌المسلمین و گروه‌های تندرو، به‌عنوان شرط اساسی برای قبول میانجی‌گری جهت حل و فصل بحران قطر با پایتخت‌های کشورهای عربی حوزه خلیج‌فارس و مصر باشد.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

مقام سابق سازمان ملل: شکست آلمان در کسب کرسی شورای امنیت لحظه نادر عدالت است


امیر قطر: راه‌حل‌های سیاسی و دیپلماتیک در منطقه باید غالب باشد


قدردانی یمن از موضع ایران در جلوگیری از تجاوز آمریکا و حفظ اصل وحدت در منطقه


حکومت بحرین سفر شیعیان این کشور به عراق و ایران را ممنوع کرد


سفیر ایران: ژاپن می‌تواند در بازسازی و توسعه اقتصادی پس از جنگ مشارکت کند


انتشار تصویر ویژه از رهبر انقلاب در کنار امام شهید به مناسبت عید غدیر


رکورد تولید ۸۰ میلیارد کیلووات‌ساعت برق هسته‌ای نیروگاه اتمی بوشهر


سخنگوی سپاه: تخریب فرودگاه کویت کار آمریکا بوده است


گزارش العالم از بحران سوخت و تهیه وعده‌های غذایی گرم در غزه + فیلم


ادعای گروسی درباره ذخایر اورانیوم غنی‌شده ایران