دولت بحرین روزنامه «الوسط» را توقیف کرد

يکشنبه 14 خرداد 1396
18:40
دولت بحرین روزنامه «الوسط» را توقیف کرد دولت بحرین امروز چاپ و انتشار روزنامه «الوسط» را به دلیل آنچه اهانت به یک کشور عربی خواند، توقیف کرد.

العالم - بحرین

وزارت امور مطبوعات و رسانه‌های بحرین امروز یکشنبه اعلام کرد که چاپ و انتشار روزنامه الوسط به دلیل نقض قانون و انتشار مطالبی که باعث ایجاد تفرقه در جامعه و تأثیرگذاری آن بر روابط بحرین با دیگر کشورها می‌شود، تا اطلاع ثانوی توقیف شد.

روزنامه الوسط با انتشار این مطلب در سایت اینترنتی خود نوشت که دلیل توقیف این روزنامه انتشار مقاله‌ای در شماره امروز است که گفته می‌شود به یکی از کشورهای عربی اهانت شده است.

«الوسط» پس از هجوم نیروهای امنیتی بحرین به منطقه الدراز در خبرهایی به شکایت‌های اهالی منطقه، استمرار محاصره امنیتی منطقه و بسته بودن ورودی‌های الدراز و موارد مشابه پرداخته است.

فارس

 

0% ...

آخرین اخبار

گفت‌وگوی تلفنی وزیر امور خارجه قطر با همتای ایرانی و عربستانی درباره مذاکرات اسلام‌آباد


سفیر پاکستان: مذاکرات آمریکا و ایران به بن‌بست نرسیده و ادامه دارد


مشاور فرمانده سپاه: پشتوانه مردمی مهم‌ترین عامل ناکامی دشمن در میدان و دیپلماسی است


بیانیه رسمی عراق درباره خبر هلی‌برن در صحرای کربلا


معاریو: هدف قرار گرفتن «گنبد آهنین» ضربه‌ای سنگین به اعتبار پدافند اسرائیل است


نماینده حزب‌الله: نشانه‌های اصلاح موضع مذاکراتی رئیس جمهور و نخست وزیر لبنان مشاهده می‌شود


ترامپ: احتمال انتقال نیروهای آمریکایی از آلمان به لهستان وجود دارد


رئیس مجلس اعلای اسلامی عراق: آمریکا در انتخاب «الزیدی» برای نخست‌وزیری نقشی نداشت


آلمان استقرار موشک‌های تاماهاوک آمریکا را متوقف کرد


همتی: اولویت اول تأمین ارز کالاهای اساسی و داروی مردم است