ظریف با وزیر خارجۀ کویت و موگرینی هم گفتگو کرد

دوشنبه 15 خرداد 1396
23:35
ظریف با وزیر خارجۀ کویت و موگرینی هم گفتگو کرد وزیر خارجه ایران امشب و در ادامه رایزنی ها در خصوص آخرین تحولات منطقه، با وزیر امور خارجه کویت و فدریکا موگرینی به صورت تلفنی گفتگو و تبادل نظر کرد.

العالم - ایران

محمدجواد ظریف وزیر خارجه ایران امشب و در ادامه رایزنی ها با همتایان خود در خصوص آخرین تحولات منطقه، با شیخ صباح الخالد الصباح وزیر امور خارجه کویت به صورت تلفنی گفتگو و تبادل نظر کرد.

ظریف همچنین امشب در تماس تلفنی با فدریکا موگرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا آخرین تحولات منطقه ای را مورد بحث و گفتگو قرار داد.

رئیس دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران پیش از نیز با وزرای خارجه قطر، الجزایر، لبنان، مالزی، تونس، عراق، عمان، ترکیه و اندونزی درباره اوضاع کنونی در منطقه و تنش پیش آمده بین قطر و برخی کشورهای حوزه خلیج فارس به گفت‌وگو پرداخته بود.

به گزارش فارس، عربستان، مصر، امارات و بحرین صبح امروز (دوشنبه) در بیانیه‎‎ای جداگانه قطع روابط دیپلماتیک خود را با قطر اعلام کردند. این کشورها با متهم کردن قطر به حمایت از تروریسم، مداخله در امور کشورهای عربی و تهدید امنیت ملی و پناه دادن به افراطی‏‌ها و تروریست‎ها اعلام کردند که رابطه خود را با این کشور قطع کردند.

0% ...

آخرین اخبار

ادعای ارتش آمریکا: در حال بررسی گزارش‌ها درباره حمله به تاسیسات آب ایران هستیم


انتصاب شکننده در کابینه استارمر؛ دن جارویس وزیر دفاع انگلیس شد


منابع خبری از شنیده‌شدن مجدد صدا در محدوده دریایی سیریک خبر دادند.


ادعای ترامپ: توافق به زودی امضا می‌شود؛ شاید در تعطیلات پیش‌رو!


کی‌یر استارمر، نخست‌وزیر انگلیس بعد از استعفای وزیر دفاع این کشور «دن جارویس» را به عنوان جایگزین او معرفی کرد.


عقب نشینی مجدد ترامپ و ادعای توافق با ایران


صالحی: خارک، خار چشم دشمنان این مرز و بوم خواهد ماند


هشدار سخنگوی سپاه پاسداران به آمریکا


سرلشکر عبداللهی: صادرات نفت و گاز یا برای همه است یا هیچ‌کس


سردار قاآنی: پیروزی نهایی از آن حزب‌الله است