برخی فعالان شبکه‌های اجتماعی خبر دادند

پروازهای عمان به قطر اجازه عبور از امارات را ندارند

چهارشنبه 17 خرداد 1396
02:14
پروازهای عمان به قطر اجازه عبور از امارات را ندارند یک روز بعد از قطع روابط دیپلماتیک بین دوبی و دوحه، امارات حتی از ورود هواپیماهای عمانی عازم قطر به آسمان خود ممانعت می‌کند؛ هواپیماهای عمان مجبورند از آسمان ایران استفاده کنند.

العالم - خاورمیانه

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم ، به این ترتیب امارات متحده عربی در کنار محدودیت های پروازی که برای شرکت های هواپیمایی قطر و امارت به سمت دوحه تعیین کرده است، از ورود هواپیماهای عمانی‌ که عازم قطر هستند، به آسمان خود جلوگیری می‌کند.

فعالان شبکه‌های ارتباط جمعی با انتشار تصاویر و مسیرهای هوایی خطوط هوایی عمان اعلام کردند که امارات حتی به هواپیماهای عمان نیز اجازه ورود به آسمان خود را نمی‌دهد.

به گفته این فعالان، هواپیماهای عمانی که عازم قطر هستند نیز مجبور شده‌اند با دور زدن امارات و استفاده از آسمان ایران وارد قطر شوند.

یک شهروند قطری با انتشار ویدیوئی از فرودگاه عمان و از داخل هواپیما میگوید که امارات اجازه ورود به آسمان خود به هواپیمای حامل وی را نداده است و این دومین بار است که هواپیما از فرودگاه عمان عازم قطر می‌شود.

در واکنش به این خبر، یکی از اعضای مجلس شورای عمان به نام محمد الکندی این خبر را تکذیب کرده است.

روز گذشته کشورهای عربستان، امارات، بحرین و مصر روابط خود با قطر را قطع کردند.

عربستان، امارات و بحرین همه راه‌ای دریایی، زمینی و هوایی خود به روی قطر را بسته‌اند.

تنش بین این کشورها با قطر یک روز بعد از سفر رئیس جمهوری آمریکا به عربستان در 23 ماه می آغاز شد.

امیر قطر که گفته می‌شود از نشست ریاض ناخرسند بوده، یک روز بعد از این نشست اظهاراتی در حمایت از ایران، حزب‌الله و حماس بر زبان آورده که به مذاق عربستان سعودی خوش نیامده است.

اگر چه وزارت خارجه قطر به فاصله چند ساعت این اظهارات را تکذیب کرد و تأکید داشت که خبرگزاری قطر (قنا) که اظهارات امیر این کشور را منتشر کرده، در معرض حملات سایبری بوده و برای ساعتی هک شده است؛ ولی تنش بین عربستان و قطر همچنان ادامه دارد و هر روز شدیدتر می‌شود.

دونالد ترامپ در واکنش به تنش بین کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس در توئیت خود نوشت که طی سفری که عربستان داشته از متحدان و شرکای خود خواسته است جلوی حمایت از تروریسم را بگیرند که این متحدان قطر را به عنوان حامی تروریسم معرفی کردند.

0% ...

آخرین اخبار

بیسکوف: حمله به کشتی ایرانی، تنش‌آفرینی خطرناک کی‌یف است؛ ایران توان پاسخ دارد


کنسولگری آمریکا در تورنتو دوباره زیر آتش گلوله؛ دومین تیراندازی در سال ۲۰۲۶


بررسی علل توقف حملات ترامپ علیه ایران در العالم


ایران باج‌خواهی آمریکا را رد کرد؛ دیپلماسی عزتمندانه تسلیم نمی‌شود


هشدار مسکو به لندن: بد می بینید!


ارتش سودان کنترل منطقه ام بادر را دوباره به دست گرفت +فیلم


گزارش العالم از استمرار گلوله باران رژیم صهیونیستی علیه جنوب لبنان+ فیلم


لابی صهیونیست عدالت را هدف گرفته است/ "برکناری دادستان لاهه برای فرار نتانیاهو از محاکمه بود"


لبنان ادامه نقض توافق از سوی "اسرائیل" را نمی‌پذیرد


کشتی‌ها برای تردد همچنان مسیر ایران را به کریدور آمریکایی ترجیح می‌دهند


پربیننده ترین خبرها

پنتاگون در تازه ترین آمار خود مدعی شد از زمان آغاز جنگ با ایران در 28 فوریه، 18 سرباز آمریکایی کشته و 624 نفر دیگر زخمی شده‌اند.


منابع خبری آمریکا از تیراندازی در مرکز شهر سیاتل ایالت واشنگتن و زخمی شدن چند نفر بر اساس گزارش‌های اولیه خبر دادند.


سناتور دموکرات: مقام‌های دولت ترامپ درباره جنگ علیه ایران سرگردان هستند


اعتراف پنتاگون به تلفات نظامیان خود؛ ۱۸ نظامی کشته و ۶۲۴ نفر دیگر زخمی شده‌اند


بقائی:آمریکا بستر مناسب برای گفت‌وگو را از بین برد/تبادل پیام از طریق میانجی‌ها ادامه دارد


واکنش معاون وزیر خارجه به فاسد خواندن دیوان بین المللی کیفری از سوی آمریکا


کارشناس علوم سیاسی: آمریکا از فرسایش توان نظامی خود و قدرت پاسخ ایران هراس دارد + ویدئو


حملات توپخانه ای جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


مقام آگاه: با ۶ کشتی عبوری از مسیر ناایمن در تنگه هرمز برخورد شد


عربستان با محاصره یمن، جان ۱۲۰ هزار بیمار سرطانی را به خطر انداخته است+فیلم


یورش نظامیان صهیونیست به قدس و کرانه باختری+ فیلم