استعفای دادستان کل آمریکا به دلیل اختلاف با ترامپ

چهارشنبه 17 خرداد 1396
10:30
استعفای دادستان کل آمریکا به دلیل اختلاف با ترامپ دادستان کل و وزیر دادگستری دولت دونالد ترامپ به دلیل بالاگرفتن تنشها با رئیس جمهور آمریکا استعفای خود را ارائه کرد.

العالم - آمریکا

وبسایت وال استریت ژورنال به نقل از منابع آگاه اعلام کرد: "جف سشنز" در پی تنش با ترامپ در باره تحقیقات درخصوص مداخله روسیه در انتخابات 2016 میلادی ، استعفای خود را ارائه کرده است.
با این حال وال استریت افزود: ارائه این استعفا حالت رسمی نداشته است.
وبسایت شبکه 'سی ان ان' هم به نقل از یک منبع آگاه اعلام کرد که رئیس جمهوری ودادستان کل آمریکا طی هفته های اخیر و پس از آنکه سشنز خود را از تحقیق درباره روسیه نجات داد، به شدت با یکدیگر دچار اختلاف شدند.
سی ان ان به نقل از یک مقام رسمی دولتی خاطرنشان کرد که دادستان کل آمریکا تاکید کرده است، درصورتی که دونالد ترامپ وی را نخواهد، استعفا خواهد داد.
این شبکه آمریکایی افزود: این امر با مساله شهادت دادن 'جیمز کومی' رئیس سابق اف.بی.آی در کمتیه تحقیق کنگره آمریکا درخصوص گفت و گوهای خصوصی وی با شخص رئیس جمهوری بر سرتحقیق مداخله روسیه و همچنین برخی تحقیقات درخصوص ارتباط 'جرد کوشنر' داماد رئیس جمهوری آمریکا در ایجاد یک کانال مخفی با روسیه، همزمان شده است.

0% ...

آخرین اخبار

رد شایعه آلودگی آب تهران پس از انفجار مخازن نفتی


میادین گازی سرزمین های اشغالی تعطیل شدند


مقر ارتش آمریکا در اقلیم کردستان هدف قرار گرفت


عراقچی: مذاکره با آمریکا دیگر در دستور کار نیست


پیام تبریک رهبر انصارالله یمن بمناسبت انتخاب سومین رهبر جمهوری اسلامی ایران دام ظله


ارتش صهیونیستی از ترس حملات ایران شهرک نشینان را سپر انسانی خود می کند


آمریکا از ترس حملات ایران؛ پایگاه‌های نظامی متحرک در عراق مستقر می‌کند


حزب‌الله لبنان رهبری حضرت آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای را تبریک گفت


مکافات دروغ "اسموتریچ" در مورد حزب الله لبنان یقه ی پسرش را گرفت


ارتش گوش به فرمان رهبر و ذوالفقار ولایت در پاسداری از استقلال، تمامیت ارضی و نظام اسلامی ایران است