توقف استقرار سامانه موشکی «تاد» در کره جنوبی

چهارشنبه 17 خرداد 1396
12:06
توقف استقرار سامانه  موشکی «تاد» در کره جنوبی دولت سئول حداقل به مدت یک سال استقرار سامانه موشکی تاد را به تعویق انداخت تا از تطبیق آن با قوانین زیست محیطی کره جنوبی اطمینان حاصل کند.

العالم-آسیا

به گزارش راشاتودی، استقرار کامل سامانه آمریکایی تاد در کره جنوبی که قرار بود به بهانه دفاع از سئول در برابر حملات موشکی پیونگ یانگ انجام شود، به دلایل زیست محیطی به تاخیر افتاد.

گفتنی است «مون جائه این» رئیس جمهوری جدید کره جنوبی از جمله منتقدان این سامانه موشکی است که نصب آن با اعتراض پکن نیز همراه بوده است.

حالا وزارت دفاع کره جنوبی می گوید موظف به انجام ارزیابی های زیست محیطی است تا مشروعیت استقرار تدریجی تاد را تایید کند. انتظار می رود که این تحقیق بیش از یک سال طول بکشد و تا آن موقع روند انتقال سامانه که بخش هایی از آن در خاک کره مستقر شده است، به تعویق می افتد.

در کره جنوبی، استقرار هر سازه ای که مستلزم اشغال بیش از ۳۳۰ هزار متر مربع زمین باشد، مشمول ارزیابی کامل زیست محیطی می شود.

این در حالی است که هفته گذشته نیز، مون، وزارت دفاع را از بابت عدم گزارش دهی درباره انتقال ۴ سکوی پرتاب اضافی به کره جنوبی مورد بازخواست قرار داد.

دعوا بر سر استقرار سامانه موشکی تاد در حالی بین دولتمردان سئول جریان دارد که واشنگتن نیز در خصوص آن تردیدهایی را مطرح می کند؛ به ویژه آنکه دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا می گوید کره جنوبی باید هزینه های این سامانه موشکی را تقبل کند.

مهر

0% ...

آخرین اخبار

فایننشال تایمز: ضربات موشکی دقیق ایران ادامه دارد


نخست وزیر عراق راهی ترکیه شد


توزیع ۱۲ میلیون بطری آب و راه‌اندازی بیمارستان‌های صحرایی در مرزها


روایت تکان‌دهنده آزادگان فلسطینی از شکنجه سیستماتیک در زندان‌های دژخیمان اسرائیلی


اژه‌ای: هتک حرمت شهروندان از سوی هر فرد و دستگاهی مطلقاً ممنوع است


جدیدترین جنایت اسرائیل در غزه؛ 4 نفر شهید و 14 نفر زخمی شدند


زلزله ۷ ریشتری ژاپن را لرزاند


مهاجرانی: انسداد فعالیت سکوها بدون دستور رئیس‌جمهور امکانپذیر نیست


سفر هیئت مذاکره‌کننده حماس به قاهره برای ازسرگیری مذاکرات مرحله دوم آتش‌بس


مشاور فرمانده کل ارتش: نیروهای مسلح با اقتدار مقابل دشمن ایستاده‌اند


پربیننده ترین خبرها

پنتاگون در تازه ترین آمار خود مدعی شد از زمان آغاز جنگ با ایران در 28 فوریه، 18 سرباز آمریکایی کشته و 624 نفر دیگر زخمی شده‌اند.


منابع خبری آمریکا از تیراندازی در مرکز شهر سیاتل ایالت واشنگتن و زخمی شدن چند نفر بر اساس گزارش‌های اولیه خبر دادند.


سناتور دموکرات: مقام‌های دولت ترامپ درباره جنگ علیه ایران سرگردان هستند


اعتراف پنتاگون به تلفات نظامیان خود؛ ۱۸ نظامی کشته و ۶۲۴ نفر دیگر زخمی شده‌اند


بقائی:آمریکا بستر مناسب برای گفت‌وگو را از بین برد/تبادل پیام از طریق میانجی‌ها ادامه دارد


واکنش معاون وزیر خارجه به فاسد خواندن دیوان بین المللی کیفری از سوی آمریکا


کارشناس علوم سیاسی: آمریکا از فرسایش توان نظامی خود و قدرت پاسخ ایران هراس دارد + ویدئو


حملات توپخانه ای جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


مقام آگاه: با ۶ کشتی عبوری از مسیر ناایمن در تنگه هرمز برخورد شد


عربستان با محاصره یمن، جان ۱۲۰ هزار بیمار سرطانی را به خطر انداخته است+فیلم


یورش نظامیان صهیونیست به قدس و کرانه باختری+ فیلم