یکی از مهاجمان مجلس دستگیر شد

چهارشنبه 17 خرداد 1396
12:16
یکی از مهاجمان مجلس دستگیر شد سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از دستگیری یکی از تیراندازان حادثه تیراندازی خبر داد.

العالم ـ ایران

سیدحسین نقوی حسینی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: در جریان حادثه تیراندازی صبح امروز مجلس یک نفر از چهار فرد مسلح دستگیر شدند و ۸ نفر نیز مجروح شدند.

وی گفت که صبح امروز چهار فرد مسلح وارد مجلس شدند که در حال حاضر سه نفر در طبقات و دفاتر نمایندگان هستند و یکی از این افراد دستگیر شده است.

تایید شهادت یک نفر

افراد مسلح حوالی ساعت ۱۰:۳۰ صبح امروز در حالی که تیراندازی می‌کردند، به زور وارد مجلس شدند.

به نظر می‌رسد هدف اصلی عناصر تروریست از این اقدام که فاقد هرگونه ارزش عملیاتی و امنیتی می باشد، ایجاد فضای تبلیغاتی به منظور ناامن نشان دادن کشور است.

ساعتی پس از اقدام به تیراندازی افراد مسلح در مجلس و حرم امام (ره)، مجلس شورای اسلامی روند معمول خود را در صحن علنی در پیش گرفت و نمایندگان به کار خود در بررسی طرح ها و لوایح ادامه دادند.

همچنین با هوشیاری عوامل امنیتی محوطه حرم امام نیز به شرایط عادی بازگشته است و تحت کنترل است.

یک نماینده مجلس تایید کرد که بر اساس مشاهدات یک نماینده مجلس یکی از نیروهای حفاظت مجلس شهید شد.

فرد یا افراد مسلح به سمت جایگاه خبرنگاران در بیرون از سمت مجلس  نیز تیراندازی کرده اند که این امر باعث هدایت خبرنگاران به سمت داخل صحن شده در حال حاضر درهای صحن مجلس به روی خبرنگاران بسته شده و آنها نمی توانند از صحن خارج شوند.

0% ...

آخرین اخبار

موج «بیست و هفتم» عملیات وعده صادق 4 با رمز مبارک «یا حیدر کرار علیه‌السلام»


سخنگوی وزارت دفاع: تسلیحات ارتقایافته ایران، مرحله‌ای می‌آیند


تأکید عراق بر لزوم توقف جنگ علیه ایران


روابط عمومی سپاه: موج ۲۶ عملیات وعده صادق ۴ بارمز مقدس یا حیدر کرار اجرا شد


قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا: دشمن اگر به صورت شناوری قصد ورود کند به قعر دریا خواهد رفت


عراقچی: حمله به زیرساخت‌های حیاتی را آمریکا آغاز کرده نه ایران!


نیروی دریایی سپاه یک فروند نفتکش تروریست های امریکایی را هدف قرار داد


اذعان ارتش اسرائیل به ناتوانی در شناسایی موشک‌های ایران؛ هشدارها دیر فعال می‌شود


رایزنی قطر و مصر درباره تشدید تنش‌های نظامی در منطقه


فارن پالیسی: لغو ۱۸ هزار پرواز در جهان، خسارات گسترده ای بر صنعت هوانوردی زده است