سرنوشت اسب هایی که "داعش" از موصل برد!

جمعه 19 خرداد 1396
15:02
سرنوشت اسب هایی که یک منبع محلی در دیالی گفت گروه تروریستی داعش اسب های اصیلی را که از موصل سرقت کرده است به منطقه "المطیبیجه" در مرز با صلاح الدین برده است.

العالم - عراق
این منبع آگاه به شبکه خبری سومریه گفت: "گروه داعش اسب های اصیلی را که از حویجه در جنوب غرب کرکوک به سرقت برده است از مسیرهای بیراهه به منطقه المطیبیجه در مرز بین دیالی و صلاح الدین منتقل کرده است".
این منبع که نخواست نامش فاش شود تصریح کرد: "تروریست های داعش این اسب ها را از داخل اسطبل هایی در موصل سرقت کرده اند". وی خاطرنشان کرد: "موضوع انتقال اسب ها به المطیبیجه همچنان مبهم است".
"داعش" پس از اشغال موصل اقدام به نمایش اسب های اصیلی کرد که از برخی اسطبل های مخصوص پرورش اسب به سرقت برده بود.
208

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: سازمان همکاری شانگهای اهمیت ویژه‌ای برای ایران دارد


صنعا: اظهارات ترامپ درباره یمن، دخالت او در تداوم محاصره را ثابت می‌کند


عراقچی: شانگهای باید به صدایی رسا در دفاع از احترام به حاکمیت ملی تبدیل شود


حضور عراقچی در اجلاس وزیران امور خارجه شانگهای


پایگاه‌های آمریکا در اردن و بحرین هدف حملات پهپادی ارتش


پایان سیزدهمین دور حملات تجاوزکارانه آمریکا به ایران


فرماندهی مرکزی آمریکای متجاوز (سنتکام) مدعی شد که سیزدهمین دور تجاوزات خود علیه ایران را به پایان رسانده است.


معاون استاندار لرستان: پرتابه دشمن منطقه ای در شهر خرم آباد غرب کشور را هدف قرار داد.


آمریکا آغاز تجاوزات به ایران برای سیزدهمین شب پیاپی را اعلام کرد


صدای انفجار در ۷ نقطه از شهر اهواز در استان خوزستان، جنوب غربی این کشور، شنیده شد.