نیروهای ارتش سوریه به مرز عراق رسیدند

شنبه 20 خرداد 1396
06:00
نیروهای ارتش سوریه به مرز عراق رسیدند نیروهای ارتش سوریه و هم‌پیمانان آن در ادامه پیشروی‌ها به سمت مواضع داعش، موفق شدند به نزدیکی مرز سوریه با عراق، در شمال شرق گذرگاه «التنف» برسند.

العالم - سوریه

نیروهای ارتش سوریه و هم‌پیمانان آن در ادامه پیشروی‌ها به سمت مواضع داعش، موفق شدند به نزدیکی مرز سوریه با عراق، در شمال شرق گذرگاه «التنف» برسند.

«التنف» در جاده بغداد دمشق در مرزهای مشترک با عراق و در فاصله نه چندان دور از مرزهای اردن واقع است. نیروهای ویژه آمریکایی و انگلیسی مدعی هستند در پایگاهی در این منطقه در حال آموزش عناصر محلی برای مقابله با «داعش» هستند.

ائتلاف تحت رهبری آمریکا در روزهای گذشته با بمباران مواضع ارتش سوریه سعی داشته از نزدیک شدن نیروهای ارتش به نزدیکی التنف جلوگیری کند.

خبرگزاری رویترز به نقل از یک فرمانده نظامی ارتش سوریه نوشت: «اولین یگان‌های ارتش و نیروهای هم‌پیمان آنها وارد مرز عراق-سوریه در شمال شرق التنف شدند.»

 

منبع: فارس

0% ...

آخرین اخبار

معاریو اذعان کرد سپاه پاسداران ترامپ را به بن‌بست کشاند


تداوم نقض آتش‌بس صهیونیست‌ها در غزه


اسپانیا: بحران خاورمیانه بزرگترین بحران قرن است


اروپا به دنبال «تسکین فوری» بحران قیمت انرژی


مقاومت عراق در بالاترین سطح از آمادگی قرار دارد


راهکار ترامپ برای بحران خودکشی کهنه‌سربازان آمریکایی


بیانیه وزارت خارجه درباره تعرض آمریکا به کشتی تجاری ایرانی توسکا


سخنگوی حماس: بستن گذرگاه رفح و تداوم نقض تعهدات، نیازمند اقدام فوری میانجی‌ها است


آکسیوس: ونس برای مذاکره با ایران عازم پاکستان می‌شود


برزیل و آلمان خواهان تشدید دیپلماسی برای پایان جنگ علیه ایران شدند