رایزنی وزیران خارجه آمریکا و ترکیه درباره سوریه و قطر

يکشنبه 21 خرداد 1396
15:23
رایزنی وزیران خارجه آمریکا و ترکیه درباره سوریه و قطر منابع وابسته به وزارت خارجه ترکیه گفته‌اند وزیر امور خارجه آمریکا و همتای ترکیه‌ای او در یک گفت‌وگوی تلفنی درباره تحولات سوریه و مناقشه میان قطر و چند کشورعربی دیگر بحث کرده‌اند.

العالم-ترکیه

به گزارش خبرگزاری فرانسه، این گفت‌وگوی تلفنی که به درخواست رکس تیلرسون، وزیر امور خارجه آمریکا با مولود چاووش اوغلو، وزیر امور خارجه ترکیه انجام شد، درحالی صورت گرفت که تیلرسون روز جمعه از عربستان و دیگر کشورهای حوزه خلیج فارس خواست محاصره قطر را کاهش دهند و گفت: این کار تبعات انسانی ناخواسته به وجود آورده و در جنگ تحت رهبری آمریکا علیه گروه تروریستی داعش تاثیر گذاشته است.

اطلاعات بیشتر درباره این گفت‌وگوی تلفنی ارائه نشده است.

رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه جمعه گذشته درباره این نظرات تیلرسون گفت: من می‌گویم که این محاصره باید کاملا برداشته شود.

عربستان، امارات، بحرین و مصر به تازگی روابط دیپلماتیک خود با قطر را قطع کرده و این کشور را متهم به حمایت از افراط گران و رفتن به سمت ایران کرده‌اند.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

دیدار دیپلمات ارشد ازبکستان با عراقچی


فرمانده نیروی هوایی ارتش: جوانان نیروی هوایی در جنگ اخیر، ادامه‌دهنده راه آزادگان بودند


سناتور آمریکایی: راهی برای وادار کردن ایران جهت دست کشیدن از برنامه هسته‌ای‌اش وجود ندارد


تلاش عربستان برای ارایه چهره‌ای دینی بر پیمان سیاسی-نظامی +فیلم


فرمانده قرارگاه فرهنگی و اجتماعی سپاه: حضور و اراده مردم عامل اصلی تداوم انقلاب است


حمله توپخانه‌ای عربستان به روستاهای مرزی یمن/ کشتی نظامی عربستان هدف قرار گرفت


یمن اجازه نخواهد داد نقشه‌های تجاوزکارانه دشمن اجرایی شود +فیلم


تیراندازی در جنوب اسپانیا؛ زن باردار و کودک در میان قربانیان


دبیرکل اتحادیه عرب خواستار موضع واحد در مقابل رژیم صهیونیستی شد


کشتار بیش از نیم میلیون یمنی به دست عربستان/ آمریکا و اسرائیل ریاض را به ارتکاب جنایات در یمن تشویق می کنند +فیلم