پوتین: عجله‌ای برای دیدار با ترامپ ندارم!

جمعه 26 خرداد 1396
09:11
پوتین: عجله‌ای برای دیدار با ترامپ ندارم! رییس جمهور روسیه گفت که مسکو عجله ای برای برگزاری نشست با سران واشنگتن ندارد اما در صورت ارائه پیشنهاد عملی از سوی آمریکا آن را اجابت می نماید.

العالم - اروپا

پایگاه اینترنتی اسپوتنیک عربی گزارش داد که ولادیمیر پوتین این مطلب را در گفت و گو با اولیور استون کارگردان آمریکایی بیان کرد.
وی افزود: من و دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا روزی با هم دیدار خواهیم نمود اما برای آن هرگز عجله نمی کنیم.
پوتین خاطر نشان ساخت که ادعای تاثیر روسیه بر انتخابات آمریکا، نظریه ای اشتباه است که هدف از آن مخدوش ساختن مشروعیت ترامپ و تبدیل روابط دو کشور به ابزار منازعه های سیاسی داخلی می باشد.
وی دخالت کشورش در هک رایانه های انتخاباتی آمریکا را تکذیب کرد و گفت که باور اینکه یک کشور دیگر از جمله روسیه قادر به تاثیر گذاری بر روند و نتایج انتخابات باشد، بسیار دشوار می باشد. 
پوتین تصریح کرد که روسیه و آمریکا باید صفحه جدیدی را در روابط دو جانبه بگشایند.
206
 

 

0% ...

آخرین اخبار

دانش آموزان شهید میناب، همسفران قالیباف به پاکستان


وزیر خارجه پاکستان: مصمم به تسهیل دستیابی به راهکار بادوام برای پایان جنگ هستیم


عارف: قالیباف در مذاکرات نماینده «ملت» و «نظام» است


پیام دبیرکل حزب‌الله لبنان به مناسبت چهلمین روز شهادت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای


هیات ایرانی به ریاست قالیباف وارد اسلام‌آباد پاکستان شد


زخمی شدن ۲ نظامی رژیم اسرائیل در حمله پهپادی حزب الله لبنان


سازمان ملل: از مذاکرات میان ایران و آمریکا در پاکستان استقبال می‌کنیم


افزایش تورم در آمریکا در نتیجه جنگ علیه ایران


روایت رسانه عربی از انتظار پاکستان از مذاکرات ایران-آمریکا


حضرت آقا، یکی از اولین طراحان فکر اجتماعی در انقلاب اسلامی بودند