افزایش چشمگیر آمار بازداشت افراد مشکوک به تروریسم در انگلیس

جمعه 26 خرداد 1396
11:55
افزایش چشمگیر آمار بازداشت افراد مشکوک به تروریسم در انگلیس "دیلی تلگراف"، چاپ لندن اعلام کرد پلیس انگلیس ظرف 12 ماه گذشته تعداد بی سابقه ای از افراد مشکوک به داشتن ارتباط با گروه تروریستی داعش را دستگیر کرده است این افراد با افزایش 5 برابری در مقایسه با دوره سابق تا اواخر مارس گذشته به 304 نفر رسیده است.

العالم - اروپا
به گزارش شبکه بی بی سی عربی، "بان فارمر"، نویسنده امور دفاعی در این روزنامه می گوید این آمار از زمان شروع ثبت تعداد بازداشتی ها در سال 2001، به بالاترین میزان رسیده است. سه چهارم از این تعداد کسانی هستند که مشکوک به داشتن ارتباط با تروریسم بین الملل و اغلب از عناصر مرتبط با افراط گرایی اسلامی بوده اند.
"دیلی تلگراف" افزایش این آمار را ناشی از تشدید برخورد با گروه تروریستی داعش به خصوص در عراق و سوریه می داند؛ چرا که در این دو کشور، داعش گسترده ترین مساحت جغرافیایی را زیر سلطه داشت و پیوسته در حال عضوگیری و تشویق هواداران خود برای جذب در این گروه تررویستی بود.
اما در مقابل وزارت کشور انگلیس اعلام کرده است که آمار افراد بازداشت شده در فرودگاه ها و بنادر کاهش چشمگیری داشته است. این امر ناشی از کاهش قابل توجه تعداد کسانی است که مایل به پیوستن به گروه تروریستی داعش در سوریه و عراق هستند.
208

0% ...

آخرین اخبار

گفت‌وگوی تلفنی محمد بن سلمان با ترامپ


سردار ابن الرضا: نه غافلگیر می‌شویم و نه منفعل


عبدالملکی: در صورت حمله به بخش انرژی ایران، زیرساخت انرژی منطقه هدف قرار می گیرد


تیراندازی در رستوران آمریکایی با ۳ کشته و ۷ زخمی + فیلم


کشف جسد یک نظامی صهیونیست در نزدیکی بئر السبع


فنسرهای ایرانی که قلب شبکه عملیاتی آمریکا را شکافتند


«بارش شهابی برساوشی» اواخر مرداد در ایران/ تماشای ۶۰ شهاب در هر ساعت!


رئیس فیفا با طناب ترامپ به چاه افتاد


همدستی هوش مصنوعی آمازون و والمارت با تقلب در کالا


آغاز سبز بورس با رشد 110 هزار واحدی شاخص کل