روسیه جزئیات «کشتن البغدادی» را منتشر کرد

جمعه 26 خرداد 1396
16:03
روسیه جزئیات «کشتن البغدادی» را منتشر کرد وزارت دفاع روسیه جزئیات حمله ای را که احتمالا به کشته شدن ابو بکر البغدادی، رهبر گروه تروریستی داعش، منجر شده است منتشر کرد.

العالم - سوریه

وزارت دفاع روسیه امروز (جمعه) اعلام کرد به احتمال زیاد «ابوبکر البغدادی» سرکرده گروه تروریستی داعش در حملات هوایی به جلسۀ رهبران این گروه در حومۀ جنوبی شهر رقۀ سوریه کشته شده است.

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک» در بیانیه وزارت دفاع روسیه تاکید شده است: «بر اساس اطلاعات اولیه، [احتمالا] البغدادی در حملات هوایی روسیه به شهر رقه در روز 28 ماه می، کشته شده است».

وزارت دفاع روسیه همچنین افزود حملات هوایی مسکو به رقه - پایتخت خودخوانده داعش در سوریه - در ماه می، 30 فرمانده میدانی داعش را کشته است. در این حملات حدود 300 نفر از عناصر این سازمان هم کشته شده اند.

در این بیانیه آمده است که جنگنده‌های سوخو 34 و 35 روسیه در تاریخ 28 ماه می به جلسه‌ای از فرماندهان داعش در شهر رقه حمله کردند و احتمالا ابوبکر البغدادی در همان جلسه کشته شده است.

وزارت دفاع روسیه افزود: «ابو الحاج المصری، ابراهیم النایف الحاج و سلیمان الشواخ از دیگر رهبران برجستۀ داعش اند که در این حمله کشته شده اند».

بر اساس بیانیۀ وزارت دفاع روسیه، برنامه ریزی برای این حمله زمانی آغاز شد که نیروهای نظامی روسیه در سوریه «اطلاعاتی دریافت کردند که نشان می داد جلسه ای در حومۀ جنوبی رقه تشکیل خواهد شد که شماری از رهبران داعش در آن شرکت خواهند کرد».

بر اساس اطلاعاتی که وزارت دفاع روسیه بدست آورده، سران داعش و اعضای آن در جلسه نظامی مذکور گردهم آمده بودند تا نقشه خروج از شهر رقه از طریق گذرگاه جنوبی آن را بررسی کنند.

این وزارت اعلام کرد ارتش روسیه ابتدا هواپیماهای بدون سرنشین را برای زیر نظر گرفتن منطقه به کار گرفت و پس از آن، جنگنده های سوخو 34 و 35 را برای بمباران جلسه اعزام کرد.

گفته می‌شود قبل از این حمله هوایی روسیه به رقه، ایالات متحده در جریان انجام آن قرار گرفته بود.

0% ...

آخرین اخبار

حنظله: تفنگداران آمریکایی همین حالا با خانواده‌هایشان خداحافظی کنند


مراسم بزرگداشت شهید حسین سلامی پنج شنبه برگزار خواهد شد.


تحلیلگر سابق CIA: آمریکا و اسرائیل به دنبال «خرابکاری» در مذاکرات با ایران هستند/ احتمالاً شاهد درگیری‌های جدیدی خواهیم بود


وزیر جنگ آمریکا: ترامپ به دنبال توافق است


وزیر انرژی آمریکا ادعای ترامپ درباره نفت ایران را تایید نکرد


نماینده فرانسه در سازمان ملل: طرحی برای پایان دادن به درگیری‌ در خاورمیانه ارایه می شود


ترامپ مدعی ماموریت مخفیانه آمریکا در تنگه هرمز شد


بقایی: حمله آمریکا به مخازن آب در جنوب ایران،حمله به نبض زندگی ایرانیان است


هشدار رئیس جمهوری کلمبیا: جهان در حال بازگشت به دوران نازی‌هاست


گزارش میدانی خبرنگار العالم از آخرین وضعیت کنترل نیروهای مسلح بر تنگه هرمز+ فیلم


پربیننده ترین خبرها

ترامپ مدعی شد ایالات متحده در واکنش به حمله ادعایی ایران به بالگرد آمریکایی، حملاتی را به ایران انجام داده‌ است.


سنتکام اعلام کرد در واکنش به سرنگونی یک فروند بالگرد آپاچی، حملات تجاوزکارانه‌ای را به چند نقطه در جنوب ایران انجام داده است


قیمت نفت پس از حمله آمریکا به ایران افزایش یافت و به ۹۲.۳۰ دلار در هر بشکه رسید.


ترامپ تجاوز دوباره به ایران را تایید کرد


هشدار مجدد عراقچی به آمریکا: اگر می خواهید در امان باشید بهتر است منطقه ما را ترک کنید


صدای انفجارهای جدیدی در شهر جاسک در جنوب ایران شنیده شد


گزارش‌ها حاکی از حمله به پایگاه نظامی آمریکا در منطقه جهرا در کویت است


سپاه پاسداران: ۲۱ هدف در پایگاه‌های هوایی و دریایی آمریکا در منطقه مورد اصابت قرار گرفت.


‌ ۴ هدف مهم در پایگاه هوایی و مرکز فرماندهی کنترل ارتش کودک‌کش آمریکا در الازرق اردن هدف قرار گرفتند


حمله موشکی رزمندگان هوافضای سپاه به ۴ هدف نظامی آمریکا در اردن


موج جدید انفجارها در کویت