کوبا به تصمیم ترامپ برای لغو توافق با این کشور واکنش نشان داد

شنبه 27 خرداد 1396
06:31
کوبا به تصمیم ترامپ برای لغو توافق با این کشور واکنش نشان داد دولت کوبا به اقدام «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا در لغو توافق واشنگتن-هاوانا که دولت «باراک اوباما»، رئیس‌جمهور سابق آمریکا پایه‌گذار آن بود، واکنش نشان داد.

العالم - آمریکا

رئیس‌جمهور آمریکا ساعاتی قبل در «میامی»، شهری بندری در جنوب ایالت «فلوریدا» و در نزدیکی کوبا اعلام کرد پیشرفت‌های صورت گرفته در سیاست دولت قبلی این کشور در قبال کوبا را لغو و قوانین منع گردشگری و اعمال تحریم‌ها را برقرار خواهد کرد.

خبرگزاری فرانسه بامداد شنبه به نقل از یک مقام دولت کوبا نوشت که «هاوانا» تغییرات سیاست‌های ترامپ را محکوم می‌کند اما همواره از گفت‌وگو استقبال می‌کند.

مقام کوبایی، علاوه بر این «لفاظی‌های خصمانه» ترامپ را هم رد و تأکید کرد که این کشور کماکان به ادامه «گفت‌وگوهای محترمانه» با آمریکا تمایل دارد.»

 

منبع: فارس

0% ...

آخرین اخبار

تصادف قطار با اتوبوس مدرسه در بلژیک؛ چهار نفرکشته شدند


قدردانی رئیس جمهور از حمایت قرقیزستان از ایران در شورای امنیت


مراسم دعای عرفه در عرفات برگزار شد + عکس


تماس تلفنی روسای جمهور ایران و مصر؛ السیسی بر حمایت از مذاکرات تأکید کرد


نگرانی‌ رژیم صهیونیستی و تشدید تنش‌ سیاسی با نزدیک شدن تفاهم میان آمریکا و ایران


انفجار در نزدیکی سواحل عمان


بازتاب رسانه‌ای گسترده پیام مقام معظم رهبری درباره افول جایگاه آمریکا در منطقه


رقابت چین و آمریکا برای اعزام فضانورد به ماه


ضرورت تداوم رایزنی‌ها و تسریع در اجرای توافقات مشترک در راستای تامین منافع متقابل دو ملت


سردار ابن‌الرضا: شگفتانه‌های ایران به مراتب ارتقا یافته است