180 داعشی در حمله هوایی روسیه کشته شدند

شنبه 27 خرداد 1396
22:04
180 داعشی در حمله هوایی روسیه کشته شدند در حملات جنگنده های روسیه نزدیک دیرالزور در شرق سوریه حدود 180 تروریست گروه تکفیری صهیونیستی داعش از جمله دو فرمانده نظامی آن کشته شدند.

العالم - سوریه

به گزارش خبرگزاری فرانسه از مسکو، وزارت دفاع روسیه در خبری که ایتارتاس منتشر کرد آورده است: در این حملات هوایی پیشگیرانه که نیروی هوایی روسیه روزهای ششم و هشتم ژوئن به تاسیسات افراد مسلح داعش انجام داد، ابوعمر بلژیکی و ابویاسین المصری دو فرمانده میدانی داعش کشته شدند. 

این وزارتخانه افزود: علاوه بر این حدود 180 تروریست دیگر این سازمان تکفیری کشته شدند. 

به گفته وزارت دفاع روسیه در این حملات 16 خودرو نظامی و یک انبار مهمات نیز منهدم شده است. 

در بیانیه وزارت دفاع روسیه آمده است: هواپیمای بدون سرنشین روسیه در عملیات شناسایی خود ثبت کرده است که سازمان داعش برای حمله به نیروهای ارتش سوریه که در داخل شهر دیرالزور در محاصره قرار دارند آماده می شوند. 

داعش از ابتدای سال 2015 شهر دیرالزور را در محاصره خود دارد و بیشتر محله های این شهر را به کنترل خود درآورده است. 

روسیه همپیمان نظام دمشق سپتامبر 2015 عملیاتی نظامی را برای حمایت از دولت سوریه بر ضد گروههای مسلح مخالف و تکفیریها آغاز کرد.

0% ...

آخرین اخبار

خطیب‌زاده خواستار واکنش قاطع سازمان ملل نسبت به اقدام تجاوزکارانه علیه کشورمان شد


بقایی: باز و بسته شدن تنگه هرمز را میدان مشخص می‌کند نه فضای مجازی


رئیس کمیسیون امنیت ملی: از نظام جدید دریایی تنگه هرمز تمکین کنید


دریادار ایرانی: در طول جنگ اجازه ندادیم ناوگان آمریکایی وارد دریای عمان شود


اعلام نظم جدید حاکم بر تنگه هرمز از سوی نیروی دریایی سپاه


ترکیه برای تضمین صلح پایدار در ایران تلاش خواهد کرد


رئیس جمهوری لبنان: در هیچ توافقی ذره‌ای از خاک‌مان نخواهیم گذشت


اذعان صهیونیست‌ها به ناکامی در برچیدن حماس و حزب الله لبنان


بقائی: درباره تنگه هرمز تفاهم جدیدی حاصل نشده‌است


رئیس‌جمهور بلاروس: آمریکایی‌ها دیکتاتورهای واقعی هستند