داعش، 30 زن و مرد و کودک را به این دلیل اعدام کرد..

دوشنبه 29 خرداد 1396
13:30
داعش، 30 زن و مرد و کودک را به این دلیل اعدام کرد.. گروه تروریستی داعش، 30 نفر که بسیاری از آن ها زن و کودک بودند را به اتهام ترک "سرزمین خلافت" اعدام کرد.

العالم عراق

"انور العاصی" رئیس قبایل العبید در عراق که مسئول نیروهای آزادکنندۀ منطقۀ الحویجه است، روز یکشنبه اعلام کرد: عناصر داعش، امروز، 30 غیرنظامی را که اکثر آن ها زن و کودک بودند، هنگام فرار از مناطق الحویجه در جنوب غربی کرکوک، اعدام کردند.

به نوشتۀ وبگاه شبکۀ خبری السومریه، العاصی خاطر نشان کرد: این 30 قربانی بی گناه، در حالی که راهی منطقه العلم در استان صلاح الدین بودند، دستگیر و تیرباران شدند.

وی تاکید کرد که داعش، از ماه جولای سال 2014 تاکنون، دستکم 1000 نفر را در مناطق جنوب و غرب کرکوک اعدام کرده است و در همین مدت، حدود 3 هزار نفر دستگیر یا مفقود الاثر شدند و صدها منزل مسکونی و ساختمان دولتی در این مناطق منهدم شد.

العاصی همچنین از کشته شدن 650 غیرنظامی هنگام فرار از مناطق تحت اشغال داعش، در مسیر کوه های مرگ بار حمرین در غرب الحویجه یا شرق به سمت کرکوک خبر داد و تاکید کرد این افراد در مدت یک سال و نیم گذشته، جان باختند. عناصر داعش، برای کشتن غیرنظامیانِ فراری از این مناطق، راه ها را مین گذاری می کرد، یا برای آنان تله می گذاشت و یا در کمین آنان می نشست و هنگام عبورشان از این مناطق، آن ها را به رگبار می بست.

رئیس قبایل العبید، از حیدر العبادی نخست وزیر عراق درخواست کرد فوراً برای نجات مردم الحویجه، با هماهنگی کمیته امنیتی در استان کرکوک و فرماندهان بسیج عراق و پیشمرگه، اقدام کند.

العاصی تاکید کرد: الحویجه، نخستین کشورِ جهان است که یک سال و نیم است تحت محاصره است و مردمِ این منطقه، هر روز از گرسنگی می میرند.

گروه تروریستی داعش که نفس های آخر خود را در عراق می کشد، هنوز منطقه الحویجه و شماری از مناطق جنوبی کرکوک را اشغال کرده است و از این مناطق برای حمله به استان صلاح الدین و حومۀ کرکوک استفاده می کند.

205

0% ...

آخرین اخبار

مجلس اعلای اسلامی عراق: هدف از تجاوز به کشور ما، ایجاد بی ثباتی است


سید عمار حکیم: حمله آمریکا و عربستان به مقرهای الحشد الشعبی را محکوم می‌کنم


گفت‌وگوی اختصاصی العالم با یکی از فعالان تولید محتوای هوش مصنوعی و انیمیشن‌های رسانه‌ای


تغییر محاسبات جنگ؛ آیا هزینه جنگ، ترامپ را مجبور به عقب‌نشینی کرده است؟


طرح اعمال عوارض بر کشتی‌های تجاری در دریای سرخ روی میز انصارالله


دست‌داشتن امارات و آمریکا در حمایت از شبه‌نظامیان پشتیبانی سریع در سودان


اسکات ریتر: ایران با تکیه بر قدرت غیراتمی، دو ابرقدرت هسته‌ای را به زانو درآورد


تأکید قطر بر تداوم گفتگوها؛ دوحه خواستار اجرای توافق میان ایران و ایالات متحده شد


بیانیه مقاومت اسلامی عراق در پاسخ به تجاوز مشترک آمریکا و عربستان به خاک این کشور


شورای امنیت ملی عراق حمله آمریکا و عربستان به الحشد الشعبی را محکوم کرد