وزیر صهیونیست:

اسرائیل باید به نوار غزه حمله کند

پنج‌شنبه 1 تير 1396
01:46
اسرائیل باید به نوار غزه حمله کند وزیر کشاورزی رژیم صهیونیستی با ادعای تلاش برای بازگرداندن نظامیان اسیر این رژیم، خواهان حمله دیگری به نوار غزه شد.

العالم - فلسطین اشغالی

«اوری آرئیل» وزیر کشاورزی رژیم اشغالگر قدس اعلام کرد: برای اینکه بتوانیم اجساد نظامیان رژیم صهیونیستی را از حماس پس بگیریم باید به نوار غزه حمله کنیم.

بر اساس گزارش روزنامه «معاریو»، آرئیل در ادامه بر ضرورت تسریع در روند بازپس‌گیری نظامیان اسیر اسرائیلی در دست حماس تأکید کرد و افزود: سیاست ما برای اعمال فشار بیشتر بر حماس در قبال نوار غزه باید تغییر کند؛ باید تیراندازی به سمت زمین‌های خالی از سکنه کمتر شود و به سمت اهداف واضح شلیک شود. 

آرئیل در ادامه گفت که حکومت باید پاسخ‌های واضح درباره اقدامات لازم برای بازگرداندن نظامیان اسیر داشته باشد از زمانی که «آویگدور لیبرمن» به عنوان وزیر جنگ جدید انتخاب شده ، جنگنده‌های نیروهای هوایی حتی یک فلسطینی را هم زخمی نکرده‌اند و تمام شلیک‌ها به سمت مناطق خالی از سکنه انجام شده است.

وی در پایان بار دیگر نیز بر ضرورت  توسل به زور برای بازگرداندن نظامیان اسرائیلی تاکید کرد.

بر اساس آخرین گزارش‌ها، 4 نظامی اسرائیلی نزد حماس اسیر هستند./فارس

0% ...

آخرین اخبار

پایگاه هوایی خمیس مشیط عربستان هدف قرار گرفت


۱۲۷ هزار زائر اربعین از مرز مهران تردد کردند


واکنش بقائی به نگرانی‌های حقوق بشری اتحادیه اروپا


حملات هوایی سعودی به بندر الحدیده در غرب یمن


شنیده شدن صدای چند انفجار در عربستان؛ حرکت هواپیماها مختل شد


انفجارهای شدید جیزان عربستان را لرزاند + فیلم


انفجارهای شدید در ناوگان پنجم آمریکا در بحرین


هدف قرارگرفتن یک کشتی عربستان در دریای سرخ


حضور هیئت دیپلماتیک عمانی در تهران


تشدید تنش‌ها در کرانهٔ باختری و ناکامی آمریکا در برابر ایران