تصرف محله ای در غرب رقه توسط "سوریه دموکرات"

دوشنبه 5 تير 1396
12:04
تصرف محله ای در غرب رقه توسط نیروهای "سوریه دموکرات" محله القادسیه را به طور کامل و روستای "الفارغه" در جنوب غرب رقه را از اشغال گروه تروریستی داعش آزاد کردند.

العالم - سوریه

به گزارش پایگاه خبری روسیا الیوم، رسانه های کرد به نقل از منابع محلی گفتند نیروهای سوریه دموکرات پس از درگیری های شدید با گروه تروریستی داعش، محله القادسیه و روستای "الفارغه" را آزاد کردند.

این نیروها در ماه جاری پس از سلسله حمله های طولانی برای محاصره عناصر داعش در داخل شهر رقه، به عنوان مقدمه آزادسازی آن، حمله به رقه را آغاز کردند.

نیروهای کرد با انتشار بیانیه ای در صفحه خود در شبکه های اجتماعی از تصرف محله القادسیه در غرب رقه خبر دادند.
208

0% ...

آخرین اخبار

ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


هشدار به بلغارستان درباره میزبانی از هواپیماهای نظامی آمریکا


انهدام آمازون در بحرین با موشک پاوه؛ پیامدهای راهبردی و ابعاد نظامی