لاوروف: حمله آمریکا به سوریه را پاسخ می‌دهیم

چهارشنبه 7 تير 1396
22:19
لاوروف: حمله آمریکا به سوریه را پاسخ می‌دهیم وزیر خارجه روسیه تاکید کرد که مسکو، هرگونه حمله آمریکا به سوریه را پاسخ خواهد داد.

العالم - اروپا

سرگئی لاوروف شامگاه چهارشنبه در کنفرانسی خبری در مسکو گفت: هر گونه مداخله پیش گیرانه آمریکا به سوریه را به صورت مناسب پاسخ خواهیم داد.

لاوروف افزود: از واشنگتن می خواهیم به دنبال بهانه برای حمله به سوریه نباشد.

وزیر خارجه روسیه تاکید کرد: ناتو بر خلاف توافقات، حضور نظامی خود در مناطق مختلف اروپا را افزایش داده است.

 لاوروف گفت: روسیه انتظار دارد آمریکا و کشورهای اروپایی به جای اقداماتی که تهدیدی برای تمامیت ارضی سوریه است، گام هایی در جهت کاهش تنش ها در سوریه بردارند.

وی تاکید کرد: ما در همه مسائل حسن نیت نشان داده ایم. در مورد سوریه، همه از ابتکارهایی که ما به همراه ترکیه و ایران و با کمک آمریکا، اردن و سازمان ملل متحد ارائه کرده ایم حمایت کرده اند و دور بعدی مذاکرات آستانه قرار است هفته آینده برگزار شود.

لاوروف تصریح کرد: ما از همه طرف های دخیل در این درگیری و بازیگران خارجی می خواهیم این ابتکارها را صادقانه به اجرا درآورند.

 

در حال تکمیل...

0% ...

آخرین اخبار

سرلشکر محسن رضایی: پاسخ ایران به حملات زیرساختی شدید خواهد بود


تأکید تهران و بغداد بر همکاری‌های راهبردی، اقتصادی و امنیتی


قالیباف: خودشان را با نفت ۳ رقمی تنبیه کردند!


امضای ۴ موافقتنامه و یادداشت‌تفاهم میان ایران و عراق


وزیر کشور وارد دهلی نو شد


عزیمت وزیر امور خارجه به قرقیزستان


پاسخ سپاه به حمله آمریکا به مسیر زائران اباعبدالله الحسین(ع)


وقوع یک عملیات ضدصهیونیستی در جنین؛ دستکم یک صهیونیست زخمی شده است


وزارت خارجه صدور مجوز استفاده آمریکا از پایگاه‌های انگلیس علیه ایران را محکوم کرد


عراقچی: مشکل ما با آمریکا میانجی نیست، رویکرد سلطه‌طلبانه آنها است


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت