افزایش بهای نفت برای ششمین روز متوالی

پنج‌شنبه 8 تير 1396
09:46
افزایش بهای نفت برای ششمین روز متوالی بهای طلای سیاه در پی کاهش تولید نفت آمریکا، سیر صعودی چند روز اخیر خود را ادامه داد.

العالم

به نقل از رویترز؛ بهای جهانی نفت صبح روز پنجشنبه برای ششمین روز متوالی افزایش یافت و به بالاترین سطح در 10 روز اخیر رسید. اعلام کاهش تولید نفت آمریکا مهمترین دلیل صعود بهای جهانی طلای سیاه در ساعات اخیر عنوان می‌شود؛ اما نگرانیها در خصوص عرضه بیش از تقاضای نفت، همچنان بر بازار این کالای حیاتی سایه افکنده است.
صبح امروز بهای هر بشکه نفت خام وست تگزاس اینترمیدیت (پایه آمریکا) با 28 سنت افزایش (معادل 0.6 درصد) به 44 دلار و 1 سنت رسید. هر بشکه نفت خام برنت دریای شمال (شاخص بین‌المللی) نیز با 28 سنت افزایش (معادل 0.6 درصد)، 47 دلار و 59 سنت معامله شد.
بر اساس اعلام اداره اطلاعات انرژی آمریکا، ذخایر نفت ایالات متحده هفته گذشته 118 هزار بشکه افزایش یافت؛ اما تولید نفت در این مدت، روزانه 100 هزار بشکه کاهشیافت و به 9.3 میلیون بشکه در روز رسید. این کاهش از ماه ژوئیه سال 2016 یک رکورد محسوب می‌شود.
اما به باور بسیاری از تحلیلگران، کاهش تولید نفت آمریکا در هفته گذشته به عواملی زودگذر نظیر توفان سیندی در خلیج مکزیک و فعالیت‌های تعمیراتی در آلاسکا وابسته است و احتمالاً در هفته‌های آینده جبران خواهد شد.

0% ...

آخرین اخبار

انفجارهای شدید در جنوب لبنان


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


بقائی: با هر جنایت ایرانیان را در دفاع از میهنشان منسجم‌تر می‌کنید


اربعین حسینی، جلوه‌ای از وحدت جهان اسلام در خاک عراق + ویدئو


اربعین حسینی در ایران: تجدید پیمانِ استقامت و مقاومت