لاریجانی آزادسازی شهر موصل را تبریک گفت

يکشنبه 11 تير 1396
15:05
لاریجانی آزادسازی شهر موصل را تبریک گفت رییس مجلس شورای اسلامی در پیامی به فواد معصوم پیروزی بزرگ دولت و ملت عراق در آزادسازی شهر موصل را تبریک گفت.

العالم- ایران

به نقل از خانه ملت، علی لاریجانی، رییس مجلس شورای اسلامی در پیامی پیروزی بزرگ دولت و ملت عراق در آزادسازی شهر موصل را تبریک گفت و بر برقراری آرامش و امنیت پایدار در کشور عراق و منطقه تأکیدکرد.

متن پیام به شرح ذیل می باشد:

جناب آقای فواد معصوم

رئیس جمهور محترم جمهوری عراق

السلام علیکم و رحمة ‌الله و برکاته

خرسندم آزادسازی شهر موصل و پیروزی قاطع ملت عراق در برابر تروریست‌های تکفیری را صمیمانه به جنابعالی و مردم کشور دوست و برادر جمهوری عراق تبریک و تهنیت عرض نمایم.

این فتح بزرگ که در سایه توجه مرجعیت عظیم الشأن دینی کشور عراق و با مجاهدت و از جان گذشتگی مردم شجاع و نیروهای مسلح و مردمی و تلاش بی وقفه دولت عراق حاصل گردید، گام بزرگی در راستای شکست کامل تروریست­ها در منطقه و دور کردن سایه شوم تروریسم از سر مردم عراق و منطقه است.

با اغتنام از فرصت، سلامت و توفیق روز افزون جنابعالی، سربلندی و سعادت ملت و دولت جمهوری عراق را از خداوند منان مسئلت می نمایم.

علی لاریجانی

رئیس مجلس شورای اسلامی

0% ...

آخرین اخبار

روند مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز در مسیری مثبت و سازنده


حمله موشکی و پهپادی یمن به مواضع نیروهای همسو با عربستان+فیلم


توافق هرمز؛ گزینه‌های ترامپ را محدود و موضع ایران را تقویت کرد


ادعای ونس درباره مجوز ایران برای عبور حداکثری نفت از تنگه هرمز


سخنگوی ارتش: نظم ایرانی حاکم بر تنگه هرمز غیرقابل بازگشت است


معادله جدید یمن علیه عربستان؛ محاصره در برابر محاصره، حمله در برابر حمله


ویدیوگرافیک/فلسطین؛ یک کلام از بحر تا نهر


روایت رسانه اسرائیلی از فشار واشنگتن بر تل‌آویو برای آتش‌بس و خلع سلاح حماس


ترکیه تردد کشتی‌های تجاری به مقصد روسیه را در دریای سیاه محدود کرد


ذوالقدر: آمریکا تا رفتارش را تصحیح نکند تنگه هرمز باز نخواهد شد


پربیننده ترین خبرها

ثبت تردد ۵.۸ میلیون زائر حسینی از مرزهای اربعینی در سفرهای رفت و برگشت


شنیده شدن صدای 2 انفجار در پایتخت افغانستان


ترامپ با بن‌سلمان درباره ایران گفت‌وگو می‌کند


واردات نفت آمریکا از عربستان صفر شد


مجروح شدن 51 فلسطینی در یورش نظامی اسرائیل به اردوگاه قلندیا


دستور ترامپ برای تحقیق درباره چگونگی افشای کمبود تسلیحات


ادعای ترامپ: جنگ بزودی پایان می‌یابد/تامین برخی مهمات «محدودتر» شده است


منابع یمنی از وقوع چندین انفجار شدید در پایگاه‌های نیروهای مزدور عربستان در حضرموت واقع در شرق یمن بر اثر حمله پهپادی خبر دادند.


هادی العامری دبیرکل سازمان بدر عراق خواستار تعویق هرگونه پاسخ مقاومت اسلامی به تجاوز آمریکایی-سعودی شد و گفت: ما از طریق مجاری دیپلماتیک پیگیر حقوق شهدا و مجروحان خواهیم بود.


وال استریت ژورنال با استناد به ارزیابی‌های اطلاعاتی آمریکا: روسیه ممکن است برای آزمایش ناتو به یک کشور متحد ما حمله کند.


شمار کشته‌های حمله به نیروهای مورد حمایت عربستان در یمن به ۵۸ نفر رسید