مشارکت "ارتش آزاد" در عملیات ترکیه در شمال سوریه

يکشنبه 11 تير 1396
17:34
مشارکت روزنامه صباح ترکیه از مشارکت نیروهای گروه موسوم به ارتش آزاد سوریه در عملیات نظامی ترکیه در شمال سوریه خبر داد.

العالمسوریه

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، این روزنامه اعلام کرد که حدود 20 هزار نیروی گروه موسوم به "ارتش آزاد سوریه" در عملیات نظامی ترکیه در شمال سوریه شرکت خواهند کرد.

به نوشته این روزنامه ارتش ترکیه قرار است این عملیات را در منطقه عفرین که در سیطره نیروهای مدافع خلق کُرد سوریه قرار دارد، اجرا کند.

گفته می شود این عملیات 70 روز ادامه خواهد یافت و طبق برنامه های از پیش تعیین شده، در این عملیات قبل از هرچیز باید کنترل شهر تل‌رفعت و پایگاه هوایی منگ در شمال حلب به دست گرفته شود.

براساس این گزارش قرار است منطقه عفرین نیز پس از مدتی به مناطق کم تنش دیگر ضمیمه شود و نظامیان روسیه و ترک امنیت آن را تضمین کنند.

213

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف‌: کنترل تنگه هرمز در دست ایران است


دبیرکل حزب الله لبنان: میدان نبرد فصل الخطاب است / از حمایت ایران قدردانیم


توصیه ایران به سازمان شانگهای درباره جنگ تروریستی آمریکایی صهیونیستی


اعلام آماده‌باش کامل ارتش یمن


سه مورد نقض توافق آتش بس در جنوب لبنان


آمادگی کامل شهر فرودگاهی امام برای از سرگیری پروازها 


حزب‌الله عراق: تعیین جایزه برای ردیابی رهبران مقاومت اذعان به ناتوانی آمریکا است


بیانیه دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی پیرامون آخرین تحولات مذاکرات جنگ تحمیلی سوم


پیام دکتر پزشکیان به مناسبت روز ارتش جمهوری اسلامی ایران


پیام سرپرست وزارت اطلاعات به مناسبت روز ارتش