وزیر خارجه قطر به کویت رفت

دوشنبه 12 تير 1396
12:42
وزیر خارجه قطر به کویت رفت وزیر امورخارجه قطر برای ارائه پاسخ کشورش به مطالبات کشورهای تحریم کننده، وارد کویت شد.

العالم

شبکه الجزیره قطر روز دوشنبه اعلام کرد، "محمد بن عبدالرحمن آل ثانی" وزیر خارجه این کشور برای ارائه پاسخ کشورش به مطالبات کشورهای عربی که روابط خود را با دوحه قطع کرده اند، وارد کویت شد.

پیش از این، عربستان، امارات، بحرین و مصر با تمدید 48 ساعته مهلت قطر برای پاسخ به مطالبات خود، موافقت کرده بودند.

این 4 کشور چند هفته قبل با قطع کامل روابط خود با قطر، دوحه را به حمایت از تروریسم و دخالت در امور داخلی خود متهم کردند. قطر این اتهامات را رد کرده است.

"خالد العطیه" وزیر دفاع قطر به تازگی در اظهاراتی تاکید کرده است: امیدوارم که کار به دخالت نظامی نرسد، اما ما برای آن آمادگی داریم و هر روز خود را برای دفاع از کشورمان آماده نگه می داریم.

العطیه تصریح کرد: من فرضیه ارائه نمی دهم، این، تلاشی برای براندازی نظام حاکم در قطر به تمام معنی کلمه است.

 

0% ...

آخرین اخبار

رئیس سابق سیا خواستار برکناری ترامپ از طریق متمم ۲۵ قانون اساسی شد


وزیر علوم: رهبر شهیدمان از هر مدعی آریایی‌تر بود


قالیباف: زیر بار هیچ تهدیدی نمی‌رویم


نزدیک‌شدن شناورهای نظامی به تنگه هرمز نقض آتش‌بس است


قالیباف: قطار اقتدار ایران در هیچ عرصه‌ای قابل توقف نیست


فرماندهی ندسا خطاب به آمریکا: با هر اشتباه گرفتار خواهید شد


وزیر خارجه عمان: آمریکا و ایران آتش بس را تمدید کنند


فعال سیاسی: جنگ با ایران یک شکست استراتژیک برای واشنگتن بود و پروژه صهیونیستی-آمریکایی را نابود کرد


۸۵۷ مدرسه در جنگ آسیب دیده است


رژیم صهیونیستی، صور لبنان را بمباران کرد