رسوایی اخلاقی دلیل برکناری بن نایف

سه شنبه 13 تير 1396
17:37
رسوایی اخلاقی دلیل برکناری بن نایف فعال مشهور اینترنتی که اخباری را از داخل خاندان آل سعود فاش می کند، تاکید کرد رسوایی برنامه ریزی شده اخلاقی، محمد بن نایف بن عبدالعزیز آل سعود ولیعهد سابق عربستان را به پذیرفتن کنار رفتن از قدرت، وادار کرد.

العالم - عربستان سعودی

به گزارش مونیتورینگ خبرگزاری صدا و سیما، فعال اینترنتی عربستانی معروف به مجتهد فاش کرد محمد بن نایف، پس از گرفتار شدن در یک توطئه رسوایی اخلاقی مجبور شد بدون مقاومت، کنار رفتن از قدرت به نفع محمد بن سلمان را بپذیرد.

مجتهد نوشت: علت دیگری که محمد بن نایف را به کنار رفتن از قدرت بدون مقاومت وادار کرد، باج گیری اخلاقی از وی در یک توطئه برنامه ریزی شده توسط عوامل امارات به نفع محمد بن سلمان بود.

وی افزود: این باج گیری اخلاقی پس از آن صورت گرفت که محمد بن سلمان، محمد بن نایف را از بسیاری از اختیاراتش خلع و طرفدارانش را از وزارت کشور اخراج کرد. به نظر می رسد محمد بن نایف شخصا در برابر این باج گیری تسلیم نشد، اما برادر بزرگ او سعود بن نایف تحت تاثیر این باج گیری قرار گرفت و آن را عامل از بین رفتن وجهه فرزندان نایف دانست و محمد بن نایف را زیر فشار قرار داد تا کنار رفتن از قدرت را بپذیرد. البته سعود بن نایف هم در این باره انگیزه صادقانه ای نداشت، بلکه با این پیشنهاد جذاب روبرو شد که عبدالعزیز فرزندش به عنوان وزیر کشور و سپس ولیعهد معرفی شود.

مجتهد خاطر نشان کرد: محمد بن سلمان برای دادن ضمانت به سعود بن نایف درباره اینکه فرزند او را به عنوان ولیعهد معرفی خواهد کرد ساختار اساسی تعیین شاه و ولیعهد را تغییر داد تا شاه و ولیعهد از نوادگان دو فرزند متفاوت عبدالعزیز آل سعود انتخاب شوند. سعود بن نایف به این شیوه، به بهانه باج گیری اخلاقی و رسوایی محمد بن نایف او را کنار زد تا راه برای فرزندش هموار شود. زیرا او بزرگترین فرزند نایف بن عبدالعزیز است.

0% ...

آخرین اخبار

حماس: دعوت کاتس به تخریب یک اردوگاه دیگر، دعوتی تروریستی و فاشیستی است


تماس تلفنی وزیر خارجه ژاپن با عراقچی


فایننشال تایمز: ضربات موشکی دقیق ایران ادامه دارد


نخست وزیر عراق راهی ترکیه شد


توزیع ۱۲ میلیون بطری آب و راه‌اندازی بیمارستان‌های صحرایی در مرزها


روایت تکان‌دهنده آزادگان فلسطینی از شکنجه سیستماتیک در زندان‌های دژخیمان اسرائیلی


اژه‌ای: هتک حرمت شهروندان از سوی هر فرد و دستگاهی مطلقاً ممنوع است


جدیدترین جنایت اسرائیل در غزه؛ 4 نفر شهید و 14 نفر زخمی شدند


زلزله ۷ ریشتری ژاپن را لرزاند


مهاجرانی: انسداد فعالیت سکوها بدون دستور رئیس‌جمهور امکانپذیر نیست


پربیننده ترین خبرها

پنتاگون در تازه ترین آمار خود مدعی شد از زمان آغاز جنگ با ایران در 28 فوریه، 18 سرباز آمریکایی کشته و 624 نفر دیگر زخمی شده‌اند.


منابع خبری آمریکا از تیراندازی در مرکز شهر سیاتل ایالت واشنگتن و زخمی شدن چند نفر بر اساس گزارش‌های اولیه خبر دادند.


سناتور دموکرات: مقام‌های دولت ترامپ درباره جنگ علیه ایران سرگردان هستند


اعتراف پنتاگون به تلفات نظامیان خود؛ ۱۸ نظامی کشته و ۶۲۴ نفر دیگر زخمی شده‌اند


بقائی:آمریکا بستر مناسب برای گفت‌وگو را از بین برد/تبادل پیام از طریق میانجی‌ها ادامه دارد


واکنش معاون وزیر خارجه به فاسد خواندن دیوان بین المللی کیفری از سوی آمریکا


کارشناس علوم سیاسی: آمریکا از فرسایش توان نظامی خود و قدرت پاسخ ایران هراس دارد + ویدئو


حملات توپخانه ای جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


مقام آگاه: با ۶ کشتی عبوری از مسیر ناایمن در تنگه هرمز برخورد شد


عربستان با محاصره یمن، جان ۱۲۰ هزار بیمار سرطانی را به خطر انداخته است+فیلم


یورش نظامیان صهیونیست به قدس و کرانه باختری+ فیلم