نمایندۀ عراقی رازِ همسرِ قذافی را فاش کرد

چهارشنبه 14 تير 1396
01:42
نمایندۀ عراقی رازِ همسرِ قذافی را فاش کرد یک نمایندۀ پارلمان عراق، رازی دربارۀ خانواده "معمر قذافی" رهبر مقتول لیبی، فاش کرد.

العالم - لیبی

"مشعان الجبوری" نمایندۀ جبهه اصلاح در پارلمان عراق، روز دوشنبه، در صفحۀ فیس بوکِ خود نوشت: روزی که معمر قذافی کشته شد، چند بار با همسرش "ام سیف الاسلام" تماس گرفتم و او با این که دو پسرش به نام های سیف العرب و المعتصم بالله را از دست داده بود، قوی و استوار بود.

وی افزود: او با تمرکز و دقت، موضوعاتی که باید در بیانیۀ خاندان قذافی درج شود را مشخص و تاکید کرد به قاتلان قذافی وعدۀ انتقامی هرچند دیر می دهیم. او سپس خواستار ارائۀ متن نهایی به پسرش الساعدی شد که در نیجر به سر می بُرد.

قذافی و همسر و پسرش

الجبوری در ادامه گفت: وقتی متن نهایی را که شامل تهدیدِ قاتلان قذافی به انتقام بود، با الساعدی در میان گذاشتم، او با درج این فقره مخالفت کرد و از من خواست به جای آن، از قاتلان تشکر کنم که اجازه دادند پیکر قذافی دفن شود. وقتی این موضوع را با همسر قذافی در میان گذاشتم، او به شدت از مطالب مطرح شده توسط الساعدی انتقاد کرد و خواستار نادیده گرفتن توصیه های او شد.

نمایندۀ پارلمان عراق خاطر نشان کرد: همسر رهبر لیبی، زنی قوی و استوار بود و در لحظه ای که اکثر مردان به هم ریخته بودند، او همچنان پایدار و نستوه بود.

"معمر قذافی" بیش از 40 سال بر لیبی حکومت کرد و سرانجام در 28 مهر 1390، در سن 69 سالگی، در زادگاه خود "سرت" کشته شد و جسدش، مخفیانه در صحرای لیبی دفن شد.

205

 

0% ...

آخرین اخبار

عبور ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر کشور از مرز ۵ هزار مگاوات


نیرو‌های مسلح ما به نقض آتش‌بس با قدرت پاسخ می‌دهند


دستور رئیس جمهور برای افزایش میزان اعتبار کالابرگ


روایتی از زندگی و شهادت حسام زیدان؛ از خبرنگاری در العالم تا شهادت در لبنان


عملیات استشهادی در قدس؛ یک صهیونیست به هلاکت رسید


وقتی آمریکا ورزش را قربانی سیاست می کند: آیا فیفا کاری خواهد کرد؟


نقشه جدید رژیم صهیونیستی برای تجزیه جغرافیایی کرانه باختری


قالیباف: هرجا دست مردم باز باشد گره‌های بزرگ باز می‌شود


ولایتی: کودکان خط قرمز مشترک بشریت هستند


مراسم یادبود شهید حسام زیدان خبرنگار شبکه العالم در صداوسیما برگزار شد