سازمان ملل:

بازسازی موصل بیش از یک میلیارد دلار هزینه دارد

پنج‌شنبه 15 تير 1396
11:28
بازسازی موصل بیش از یک میلیارد دلار هزینه دارد سازمان ملل هزینه بازسازی تأسیسات زیربنایی شهر موصل، پس از پایان عملیات آزادسازی این شهر از دست داعش را یک میلیارد دلار ارزیابی کرده است.

العالم - عراق

لیز گراندی، مسئول هماهنگ‌ کننده کمکهای بشردوستانه سازمان ملل متحد در عراق در این باره گفت: براساس ارزیابی های کنونی هزینه بازسازی شبکه های آب و برق، بازگشایی مدارس و بیمارستان ها در موصل دو برابر ارزیابی اولیه است.

این مسئول بین المللی تأکید کرد: حجم ویرانی در بخش راست موصل که شاهد شدیدترین درگیری ها علیه داعش بوده است با ویرانی در هیچ منطقه دیگری از عراق قابل مقایسه نیست.

پلیس فدرال عراق اخیرا اعلام کرده است نیروهایش آخرین عناصر گروه تروریستی داعش در بخش قدیمی شهر را در مساحت حدود 500 متر به محاصره درآورده اند.

پس از گذشت 8 سال از آغاز عملیات، "قادمون یا نینوی" برای بازپس گیری موصل از داعش، حیدر العبادی، نخست وزیر عراق 29 ژوئن گذشته پایان اشغالگری داعش در آن کشور را اعلام کرد.

216
 

0% ...

آخرین اخبار

تکذیب ادعای سنتکام درباره ورود شناورهای آمریکایی به تنگه هرمز


آمادگی بیش از ۲۱ میلیون «جان‌فدا» برای دفاع از ایران


آخرین اخبار از مذاکرات ایران و آمریکا در پاکستان


پزشکیان: شجاعانه مذاکره می‌کنیم/حافظ منافع ایران هستیم


حماس: تداوم جنایات اسرائیل در غزه نشانگر ضرورت اجرای مرحله نخست توافق آتش‌بس است


نزار آمیدی رئیس جمهور عراق شد


مذاکرات ایران و آمریکا در اسلام‌آباد وارد فاز کارشناسی شد


غریب آبادی: این دور از گفتگوها مطالبه ایران از آمریکا است


بازداشت ۱۲۳ مزدور آمریکایی - صهیونی در سه استان


دیدار هیئت ایرانی با نخست وزیر پاکستان