ترامپ گیج بود، هیولا را نشناخت! + ویدئو

پنج‌شنبه 15 تير 1396
20:04
ویدئویی از گیج بازی دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا، امروز در شبکه های اجتماعی بازتاب گسترده ای داشت .

 

العالم ـ آمریکا

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم در این ویدئو دیده می شود که رییس جمهوری آمریکا پس از پایین آمدن از پلکان هواپیما، نتوانست خودروی لیموزین ضد گلوله خود معروف به "هیولا" را بشناسد!

هواپیمای ترامپ در پایگاه نیروی هوایی فرود آمد، ترامپ پس از پایین آمدن از پلکان هواپیما، به جای اینکه وارد ماشینش شود که بر روی در آن مهر ریاست جمهوری زده شده است، به دنبال خودروی خود می گشت تا اینکه بالاخره یکی از افسران سرویس اطلاعاتی وادار شد قدم زدن رییس جمهوری را قطع کند و او را به سمت خودروی کادیلاک راهنمایی کند.

کاربران توییتر پس از دیدن این ویدئو، ترامپ را به سبب این اشتباه به سخره گرفتند.

یکی از کاربران نوشت: این نشان می دهد که ترامپ مریض است. او را در مقابل ماشینش قرار دادند؛ اما نتوانست آن را ببیند.

کاربران عرب نیز این حادثه را به باد تمسخر گرفتند؛ یکی از آنها نوشت: به نظر می رسد ترامپ در هواپیما زیاد مشروب خورده طوری که از هواپیما پیاده شد و هنوز مستی از سرش نپریده بود زیرا نتوانست ماشین به این بزرگی را ببیند.

210

0% ...

آخرین اخبار

تشدید تنش در جنوب لبنان + فیلم


آمادگی هلال احمر ایران برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی + فیلم


رسواییِ پوشالیِ آمریکا در برابر محور مقاومت؛ نه از فشار خبری بود، نه از خروج!+ فیلم


قالیباف: اگر امنیت ما تامین نباشد هیچ زیرساختی ایمن نخواهد بود


وزیران خارجه روسیه و مصر: تلاش‌های دیپلماتیک برای توقف تجاوز آمریکا علیه ایران تقویت شود


محاصره در دریای سرخ؛ جبهه فرسایشی جدید پیش‌روی واشنگتن!


ریاست ایران بر بنیاد علمی اکو تمدید شد


تقابلِ جنونِ خودبزرگ‌بینیِ آمریکایی با کمالِ تاکتیکیِ ایران در میدان


مقاومت اسطوره ای اهالی «فرون» علیرغم وحشی گری دشمن صهیونیست + فیلم


خلیل الحیه: ثبات مردم فلسطین کلید امنیت و ثبات منطقه است


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت