توصیه "اسرائیل" به آلمان درباره فروش سلاح به اعراب

جمعه 16 تير 1396
14:58
توصیه رژیم صهیونیستی از آلمان خواست که پیش از فروش تجهیزات جنگی خود به کشورهای عربی ، با تل آویو مشورت کند.

العالم - فلسطین

روزنامه هاآرتص چاپ رژیم صهیونیستی روز پنجشنبه در گزارشی نوشت : رئیس اداره سیاسی در وزارت امنیت چند روز پیش به برلین رفت و از مقامات آلمانی خواست که پیش از فروش تسلیحات به کشورهای عربی با اسرائیل هماهنگی کنند. 
این در حالیست که قرار بود رژیم صهیونیستی چندین هواپیمای بدون سرنشین خود را به آلمان بفروشد ولی کمیته بودجه آلمان این قرارداد را از لایحه بودجه حذف کرد.
هاآرتص به نقل از یک مقام عالی رتبۀ رژیم صهیونیستی نوشت : رئیس اداره سیاسی وزارت امنیت برای مذاکره و توافق با مقامات آلمانی درباره لزوم هماهنگی برلین با تل آویو پیش از فروش تسلیحات آلمانی به کشورهای عربی برای حفظ برتری نظامی اسرائیل، به آلمان رفته بود.
این مقام رژیم صهیونیستی افزود : آلمان در سال 2016 بیش از پیش تسلیحات خود را به کشورهای عربی فروخت و قراردادهائی برای فروش چندین تانک به عربستان و قطر ، چندین کشتی جنگی به الجزایر و 2 زیردریائی به مصر امضاء کرد.
به گفته این مقام صهیونیست تل آویو تلاش می کند همانگونه که با آمریکا اتفاق نظر دارد ، با آلمان نیز اتفاق نظر داشته باشد و هدفش تشکیل یک کمیتۀ مشورتی برای اطمینان از آسیب نزدن قراردادهای تسلیحاتی آلمان و اعراب به برتری نظامی این رژیم است.

214

0% ...

آخرین اخبار

ونس: توافق با ایران، توافق صلح منطقه‌ای است


هشدار قاطع قرارگاه خاتم‌الانبیا به رژیم صهیونیستی


«مزرعه‌ای در پشت دیوار حائل؛ روایتی از نابودی کامل زندگی کشاورزان فلسطینی در طرح جدید اشغالگران» + فیلم


اطلاعیه شماره 4 ستاد بزرگداشت عروج خونین امام مجاهد شهید


جنایات اشغالگران در غزه؛ صدها ورزشکار شهید و ورزشگاه‌های ویران +فیلم


گزارش العالم از بازگشت آوارگان لبنانی پس از توافق میان ایران و آمریکا + فیلم


پزشکیان: تحقق سلامت در جامعه نیازمند رویکردی فعال و آینده‌نگر است


استقبال نخست‌وزیر عراق از یادداشت تفاهم اسلام‌آباد


پزشکیان: توافق نهایی هنوز شکل نگرفته است


سردار ابن الرضا: در جنگ تولید سلاح‌های پیشرفته متوقف نشد