فریب تروریست‌ها در غوطه شرقی ادامه دارد!

جمعه 16 تير 1396
20:28
فریب تروریست‌ها در غوطه شرقی ادامه دارد! گروه تروریستی موسوم به "جیش الاسلام" اعلام کرد که گروه تروریستی "هیئت تحریر الشام" (جبهه النصره) همچنان در حال فریب عناصر مسلح در غوطه شرقی دمشق و خیانت به آنهاست.

العالم - سوریه

خبرنگار شبکه العالم در سوریه با اعلام این خبر گفت گروه تروریستی "جیش الاسلام"، "هیئت تحریر الشام" را گروهی وابسته به القاعده می داند که به دنبال فریب افراد مسلح است.

خبرنگار العالم در سوریه گفت: این در حالی است که چندی پیش عناصر "جیش الاسلام" اعلام کرده بود که "هیئت تحریر الشام" مواضعی را در مزارع الاشعری در غوطه شرقی اشغال کرده است.

از سوی دیگر "هیئت تحریر الشام" برخی مواضع "تیپ مرکزی – ارتش آزاد" نزدیک گذرگاه باب الهوی در مرزهای سوریه – ترکیه در حومه ادلب شمالی را اشغال کردند.

ادامه این تصرف ها بروز نوعی تنش بین "هیئت تحریر الشام" و "احرار الشام" را در پی داشته است.

208

0% ...

آخرین اخبار

شمار کشته‌های حمله به نیروهای مورد حمایت عربستان در یمن به ۵۸ نفر رسید


وال استریت ژورنال با استناد به ارزیابی‌های اطلاعاتی آمریکا: روسیه ممکن است برای آزمایش ناتو به یک کشور متحد ما حمله کند.


هادی العامری دبیرکل سازمان بدر عراق خواستار تعویق هرگونه پاسخ مقاومت اسلامی به تجاوز آمریکایی-سعودی شد و گفت: ما از طریق مجاری دیپلماتیک پیگیر حقوق شهدا و مجروحان خواهیم بود.


منابع یمنی از وقوع چندین انفجار شدید در پایگاه‌های نیروهای مزدور عربستان در حضرموت واقع در شرق یمن بر اثر حمله پهپادی خبر دادند.


ادعای ترامپ: جنگ بزودی پایان می‌یابد/تامین برخی مهمات «محدودتر» شده است


دستور ترامپ برای تحقیق درباره چگونگی افشای کمبود تسلیحات


مجروح شدن 51 فلسطینی در یورش نظامی اسرائیل به اردوگاه قلندیا


واردات نفت آمریکا از عربستان صفر شد


ترامپ با بن‌سلمان درباره ایران گفت‌وگو می‌کند


شنیده شدن دو صدای انفجار در پایتخت افغانستان